Sportzablók a Nagy Sportválasztón

A sportos és az egészséges életmód került újra terítékre az egyetemünkön, a szellemisége a PPK-s Sportkampányt idézte fel.

A sportos és egészséges életmód, valamint az amatőr tömegsport népszerűsítése, mind egyetemünk falain belül, mind országos szinten egyesületünk egyik fő célkitűzése. Éppen ezért a márciusi ELTE PPK Sportkampány után sakkozóink most egyszerre képviselték egyesületünket és a sportágat két budapesti megaprogramon is: a Sportzabálókon és a Nagy Sportágválasztón. Így a szellemi kihívást keresők ezen a hétvégén mindenhol az ELTE-BEAC sportolóiba akadtak. Az első helyszínen egy igen erős mezőny gyűlt össze, négy mesterjelölt versenyzővel és Antal Gergővel, a BEAC és egyben hazánk legújabb sakknagymesterével. Velük együtt legsikeresebb ELTE-s sakkozónk, Nováky Csaba is megmutatta a közönségnek, hogy mit tud, maga mögé utasítva mindenkit a hétfordulós versenyben. Sakksuli csapatunk mindeközben Ádám Olga vezetésével a Sportágválasztón tartott bemutatót a legfiatalabb korosztályoknak.

És az élet természetesen nem áll meg! Csütörtökön (2.-a) “nagy” edzés lesz a BEAC-ban Horváth József sakknagymesterrel, pénteken megkezdjük minősítő versenyünket, várjuk további BEAC-osok, ELTE-sek és külsősök jelentkezését is! Vasárnap Erkel emlékverseny és ovis bajnokság. És rá egy hétre, mint az elmúlt évtizedben mindig, Pünkösd hétvégéjén országos ifjúsági rapid bajnokság!
Részletes információkért hívjátok szakosztályunkat: Ádám György: adamgy@bgsc.hu, +3620/411-7649
Kapcsolódó linek:
Csatlakozz FB oldalunkhoz, ahol mindig hozzájuthatsz a legfrissebb információkhoz!

Bővebben…

Forrás: www.beac.hu 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]