Szívesen megmentenél három életet?

Akkor ott a helyed 2021. szeptember 9-én 8 és 18 óra között a szombathelyi Területi Vérellátóban, ahol véradással segíthetsz másokon.

Ötödik alkalommal hirdette meg a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága és az Országos Vérellátó Szolgálat a Civil Véradást, amelynek Vas megyei eseményét a Vas Megyei Civil Szolgáltató Központ szervezi. A civil véradó napokat az ország minden megyéjében megszervezik, hogy felhívják a figyelmet a segítségnyújtás fontosságára, ami jelen helyzetben különösen fontos.

A szervezők az egyéneken túl várják a civil szervezetek, munkahelyi közösségek mellett az egyetemista baráti társaságok, évfolyamok, szakok vagy akár karok jelentkezését is, hiszen a legtöbb véradót mozgósító közösség értékes ajándékban részesül.

A véradás gördülékeny biztosítása érdekében előzetes regisztráció javasolt a következő elérhetőségen: info@vasicivil.hu (név, véradás várható időpontja, képviselt szervezet vagy közösség – ha van).

A véradók és a vért kapó betegek egészségének védelme érdekében az OVSZ megelőző intézkedéseket vezetett be, amelyek garantálják a biztonságos véradást. Erről az OVSZ honlapján tájékozódhattok ide kattintva.

Helyszín: Szombathelyi Területi Vérellátó (9700 Szombathely, Dr. István Lajos krt. 3.)
Időpont: 2021.09.09. 8.00-18.00

Adj vért és ments meg három életet!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]