Felvételizők, figyelem! Megjelent a tájékoztató hivatalos kiegészítése!

A kiegészített és pontosított felsőoktatási tájékoztató megtalálható a felvi.hu honlapján, amelyet érdemes minden érintettnek újra áttekinteni!

2015. január 30-tól beépültek a felvételi tájékoztató szövegébe az új meghirdetések és a további más korrekciók is. Egységesen minden megtalálható a www.felvi.hu -n.

Már az is látható, hogy hol indítanak duális képzést. Öt képzési területen van lehetőség ilyen opciót választani: a műszaki, informatikai, agrár, természettudományi és a gazdaságtudományi területeken. Az ilyen és ehhez hasonló lehetőségeket lábjegyzetben jelölték a meghirdetéseknél.

A vállalati partnerek listáját a legfontosabb táblázatoknál találjátok (10. számú táblázat).

A jelentkezési határidő 2015. február 15. Éjfélig tudtok jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. Ez a befizetési határideje az eljárási díjnak is, amelyet a megjelölt jelentkezési helyek alapján számítanak ki. Online fizetési módot is lehet választani.

Ezután 2015. február 23-ig mindenkinek hitelesítenie kell a jelentkezését vagy az ügyfélkapun keresztül, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott hitelesítő adatlap postára adásával, melynek címe: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190

További hasznos információkat a honlapon találtok!

 

Forrás: Edupress

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]