Már lehet nevezni az V. Alumni Kupára!

Az ELTE Alumni Alapítvány, az ELTE Sportiroda és a BEAC szervezésében a szokásos decemberi Alumni tornára hívjuk egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó csapatait!

A torna célja az önfeledt játék mellett, hogy bemutassa az egyetemi sportéletet és az ELTE alumni rendszerét. A meghívott csapatok: Jogász Bajnokság, Bölcsész Bajnokság és Lágymányosi Bajnokság valamint a régebbi egyetemi bajnokságok csapatai, de bátran jelentkezhetnek olyan volt hallgatók is, akik az Alumni Kupára állnak össze egy csapattal.

A kupa 2014. december 13. (szombat) 18 órától kerül megrendezésre, az ELTE Bogdánfy úti sporttelepén, sátorral fedett műfüves pályákon (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10/A).

Nevezni 2014. december 1-ig, a szervezes@beac.elte.hu címen lehet. A nevezési díj csapatonként 5000 Ft, amelyet az ELTE Alumni Alapítvány tehetséges ELTE-s hallgatók tanulmányainak támogatására fordít. Az első 16 csapat nevezését tudják elfogadni. A csapatok kizárólag az ELTE volt hallgatóiból, illetve maximum 2 vendégjátékosból állhatnak.

A csapatok 5+1-es felállásban játszanak. A csoportok sorsolással kerülnek kialakításra, melyről a tornát megelőző héten minden csapatot tájékoztatnak. A mérkőzések párhuzamosan zajlanak két pályán.

A csoportokból az első két helyezett jut tovább az egyenes kieséses szakaszba. A csoportmérkőzések során első helyezett csapatok a másik csoport második helyezettjével játszanak, ezt követően a vesztesek a harmadik helyért mérkőznek meg egymással, majd a győztesek vívják a döntőt.

A nyereményekről se felejtkezzünk meg. Az első helyezett csapat a Trófea étteremben vacsorázhat, korlátlan étel- és italfogyasztással. Az első három helyezett kupát és pezsgőt, illetve minden induló csapat oklevelet kap. A legjobb játékos és a legjobb kapus különdíjban részesül.

A nevezéssel kapcsolatban további információt a következő elérhetőségeken kaphattok:

Fedasz Vivien
E-mail: szervezes@beac.elte.hu
Páli Nóra
E-mail: pali.nora@karrier.elte.hu
Simon Gábor
Tel.: 0630/7737286, e-mail: simon.gabor@beac.elte.hu

Forrás: www.beac.hu

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]