Tehetséges vagy?

Május 6-8 között nem csak a Virtuális Állásbörzén kerülhettek közelebb álmaitok munkájához, hanem az ELTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzata Tehetség Napot is szervez. Konferencia, workshopok, állásbörze vár a Gólyavárban.

Első alkalommal rendezi meg az ELTE EHÖK az ELTE Tehetség és Állásbörzét a Nemzeti Tehetség Program keretén belül. A rendezvény elsődleges célja a tehetséges hallgatók és a tehetséges hallgatókat kereső munkáltatók számára kapcsolatteremtési lehetőség biztosítása.

A rendezvény május 6-án 10 órakor kezdődik a hivatalos megnyitóval, ahol az ELTE által a Nemzeti Tehetség Programban elért eredemények kerülnek bemutatásra, amit kerekasztal beszélgetés követ majd az egész életen át tartó tehetséggondozásról. Délután bemutatkoznak a cégek, akik ismertetik a hallgatókat érintő gyakornoki programjaikat, állásajánlataikat. Ezután a hallgatóké a terep, egyéni projektjeikkel, ötleteikkel hívhatják fel magukra a cégek figyelmét. A TalentMix pedig egy rendhagyó állásbörzét takar, ahol a cégek és munkát kereső hallgatók találhatnak egymásra.

A rendezvényen karriertanácsokkal és a legfrissebb állásajánlatokkal lesz jelen a Karrierközpont és az Iskolaszövetkezet, együttműködik a Design Terminal.

kép forrása: actus.co.uk

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]