Jelentkezz a Nemzeti Innovációs Hivatal pályázatára!

A NIH pályázatával mentor és mentorált is lehetsz. Van egy jó terved, vagy növelnéd a kapcsolati tőkéd? Jelentkezz!

Hiába van egy nagyszerű ötleted valami új nyújtásával, ha nem rendelkezel azzal a speciális tudással, amely a saját kezdő vállalkozásod beindításához szükséges, nem járhatsz sikerrel. Ezen kíván segíteni most a Nemzeti Innovációs Hivatal az „Innovatív kezdő vállalkozások mentorálása” című pályázatával. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy a tanácsadást igénylő kezdő vállalkozók és az ezzel a szaktudással rendelkező segítők egymásra találhassanak, és ezáltal a megálmodott tervek megvalósulhassanak.

A kizárólag szakmai támogatást nyújtó programba való csatlakozáshoz mentorált és mentorjelöltek jelentkezését is várják, a jelentkezéseket folyamatosan várják.

A mentoráltak segítséget kapnak a fejlesztésük piacra juttatásában, hasznosításában, menedzsment ismeretekre tehetnek szert, az üzleti tervük elkészítésében, útmutatást szerezhetnek az iparjogvédelmi és szabadalmi oltalmi kérdésekben. A mentorok vállalják, hogy egy éven át tartják a kapcsolatot a kezdő vállalkozókkal, minden szükséges, szaktudást igénylő támogatást megadva. A mentorált számára a pályázat olyan kedvező lehetőségeket nyújt, mint például különböző rendezvényeken részvételi lehetőséget, ezzel segítve a kapcsolati tőke bővítését, és a szakmai, illetve gyakorlati ismeretek elmélyítését.

A Mentor Klubhoz való csatlakozás már csak azért is érdemes, mert a létrejötte óta eltelt egy év során már közel 100 mentor és mentorált tagot számol, közöttük Vinnai Balázst is, aki a 2013-as év üzletemberének választottak meg. Emellett a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatói design-mentorálással is segítik a vállalkozni vágyókat.

Mentoráltnak itt, mentornak pedig itt jelentkezhettek. További információk itt.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]