PPK Kari Napok – Újra!

Idén is megrendezésre kerül a PPK Kari Napok, melyre március 31. és április 3. között kerül sor. A rendezvény többéves hagyományra tekint vissza, melynek során színes szakmai és közösségi programok sokaságával várja a PPK HÖK az érdeklődő hallgatókat.

A rendezvény helyszínéül a két PPK-s épület, a Kazy (Kazinczy utca 23-27.) és az Izu (Izabella utca 46.) szolgál. Hétfőn második alkalommal kerül megrendezésre a PPQ Pub Quiz az Izu alagsorában lévő Lelkifröccsben, majd a Kazyban tartott Szakmai nap következik, a hivatalos program pedig az Izuban fejeződik be a Közösségi nappal.

A PPQ Pub Quiz egy új hagyományteremtő kulturális-szórakoztató rendezvénysorozata a PPK HÖK-nek, mely második alkalommal kerül megrendezésre az első alkalmon tapasztalt nagy érdeklődés és siker miatt. A vetélkedő során tíz csapat mérheti össze tudását több kategóriában. Jelentkezni a kultura@ppkhok.elte.hu címen lehet.

A Szakmai nap főszervezője a Pedagogikum Központ szakkollégiuma, az Illyés Sándor Szakkollégium. A nap folyamán különböző pedagógiai és pszichológiai témájú eladásokon és workshopokon vehettek részt, például Varga Júlia élménypedagógiai workshopja, vagy Páll Gábor Summerhill iskoláról szóló beszámolója. Az előadássorozat délelőtt kezdődik, pontos programért látogassatok el a PPK HÖK Facebook oldalára. A workshopokra a muvelodes@ppkhok.elte.hu címen jelentkezhettek.

Április 2-án kerül sor a Közösségi- és sportnapra az Izabella utcai épületben. A nap folyamán lehetőség nyílik többféle játék kipróbálására, találkozhattok életnagyságú Honfoglalóval, teaházzal egybekötött Tabuval, valamint betekintést nyerhettek a látássérültek mindennapjaiba is – ezzel a programmal az Esélyegyenlőségi standnál találkozhattok.

Az Izu tornatermében színes sporteseményekkel várnak benneteket, lesz funkcionális tréning-bemutató (TRX, ketlebell stb.), illetve ismét bemutatkozik a PPK-sok által kifejlesztett „földi kviddics”.

A Főzőversenyen hallgatói csapatok mérhetik össze gasztronómiai tudásukat, amit a nap végén a kari vezetőkből álló zsűri értékel. Jelentkezni a muvelodes@ppkhok.elte.hu címen tudtok.

A rendezvényt csütörtök este Sensation Green Kari buli zárja a H13 rendezvényközpontban (Horánszky utca 13.). Megjelenés zöldben!

 

További információért keresd figyeld esemény Facebook oldalát!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]