Ezen a hétvégén ismét Bolyai Konferencia!

Nincs terved a hétvégére, de szeretnéd hasznosan tölteni? Március 22-én és 23-án ismét megrendezésre kerül a Bolyai Konferencia, ahol izgalmas előadások várnak a természettudományok és az informatika területéről!

Az ELTE természettudományos és informatikai szakkollégiuma idén tizenkilencedik alkalommal rendezi meg a Bolyai Konferenciát, melynek célja, hogy a szakkollégium hallgatói bemutassák kutatási és érdeklődési területüket, betekintést nyújtsanak a szakkollégium falai között zajló tevékenységekbe és a szakkolis élet mindennapjaiba. A Konferenciára több felsőoktatási intézményből is meghívást kaptak előadók, ezzel is lehetőséget teremtve a minél több szakterülethez kötődő hallgató közötti kapcsolatteremtésre.

A programok március 22-én kora reggeltől kezdődnek. A megnyitót követően Bojár Gábor, a Graphisoft és a Aquincum Institute of Technology (AIT) alapítója tart plenáris előadást. Utána pedig egész napos előadássorozat várja az érdeklődőket, a legkülönfélébb témákban. Az este teaházzal, társasozással és felolvasóesttel zárul.

Másnap ismét a pódiumra állnak a fiatal kutatók, és helyet kapnak a poszter-bemutatók, a teljesség igénye nélkül vörösiszapról, a hangérzékelésről, a bibliominingről, az automatikus képfeldolgozásról, és a bioérzékelésről is láthattok posztereket.

A rendezvény helyszíne az ELTE Nándorfejérvári úti Kollégiuma.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Gyere és tölts el egy kellemes hétvégét, izgalmas előadásokkal!

Bővebb információ a Bolyai Szakkollégium honlapján.

Facebook esemény

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]