Kutatói és Szakmai Gyakorlati Helyek Börzéje

A Tempus Közalapítvány a Kutatók Éjszakájához kapcsolódva 2013. szeptember 27-én megrendezi a Kutatói és Szakmai Gyakorlati Helyek Börzéjét.

A „Kutatói és Szakmai Gyakorlati Helyek Börzéje” rendezvény célja, hogy lehetőséget biztosítson a kutatói pálya iránt érdeklődő fiatal hallgatóknak, hogy megismerkedhessenek a kínálkozó pályázati lehetőségekkel, a kutatói szakmai gyakorlati helyeket kínáló fogadó és képző intézményekkel.

A Tempus Közalapítvány olyan felsőoktatási intézményeknek, fiatal kutatókat támogató intézeteknek kíván megjelenési lehetőséget biztosítani, amelyek szívesen fogadnának magyar és külföldi kutatókat, doktoranduszokat szakmai gyakorlat teljesítésére, illetve szívesen bemutatnák kutatási tevékenységüket.

A rendezvényen való megjelenés ingyenes, a jelentkezők kiválasztása a férőhelyek függvényében történik, melynek során előnyt élveznek azon intézmények, amelyek kutatói szakmai gyakorlati helyet tudnak felkínálni. Egy intézménynek egy standot tudunk biztosítani. További megjelenési lehetőség a kutatói és szakmai gyakorlati helyeket felkínálók számára:

  • bemutatkozás      a helyszínen rövid prezentációval
  • bemutatkozás      kiadványban
  • megjelenés      online, kereshető adatbázisban

Jelentkezés módja:

Az alábbi linken található jelentkezési lap kitöltésével:

https://docs.google.com/forms/d/1bwetQTHgzEmdUFhIOR8y8WKPwAP8oH1ZJDIcps4N6P8/viewform

Határidő: 2013. szeptember 6.

A rendezvény helyszíne:

Dürer Rendezvényház, 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.

Időpontja: 2013. szeptember 27, péntek 16.00 – 22.00 óráig.

Fentiekkel kapcsolatban további információ az alábbi e-mail címen kérhető: laura.kovacs@tpf.hu

Kép: expertblog.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]