TALENTn Tehetségko​nferencia

Melyik tehetségnek van esélye a sikerre? Aki tehetségét segítő, támogató közegben, esetleg mentor támogatásával fejlesztheti, vagy akinek mindezt nélkülöznie kell? Hogyan lehet hatékony a tehetséggondozás?

2013. szeptember 26-án kerül megrendezésre a tehetséggondozás mértékadó programja, a magyar tehetségek és tehetségsegítő szakemberek fóruma, a TALENTn Konferencia.

Időpont: 2013. szeptember 26-án 10:00 órától
Helyszín: RaM Colosseum (XIII. kerület, Kárpát u. 23.)
www.talentn.hu

Gyere el és találkozz más tehetségekkel!

A TALENTn Konferencia egy asztalhoz kívánja ültetni az oktatási intézmények, valamint a versenyszféra tehetséggondozással foglalkozó szakembereit. Szakmai fórum és kerekasztal beszélgetés formájában nyújt teret a tehetségsegítés aktuális kérdéseinek megvitatására, választ keresve többek között az alábbiakra: Mit ér a tehetség, ha magyar? Mennyire versenyképesek tehetségeink a világban? Van-e összefüggés a tehetségek segítése és az ország versenyképessége között? Mennyire hatékony a tehetséggondozás? For-profit vagy non-profit tevékenység? Hogyan mérhetjük eredményességét? Milyen megoldásokat kínál a tehetséggondozás a társadalmi egyenlőtlenségek enyhítésére, milyen esélyt nyújthat a társadalmi felzárkózásban?

Délelőtt fiatal tehetségek mutatkozhatnak be. A cél, az értéket teremtő, tehetségeket inspiráló gondolat megszületése és közvetítése. Sokféle háttérrel rendelkeznek és sokféle témáról szólnak majd, hiszen van közöttük molekuláris biológus, mérnök, robotprogramozó, kutatóorvos, zongoraművész és esélyegyenlőségi szakember.

INGYENES részvételi lehetőséget biztosítunk a felsőoktatásban tanuló hallgatóknak a szabad helyek függvényében: www.talentn.hu/jelentkezes/egyeni  VIP részvétellel plusz szolgáltatásokat biztosítunk: ebédet, részvételi lehetőséget a zárófogadáson, elsőbbségi helyet a szakmai szekciókban.

A TALENTn Konferencia szakmai partnerei között üdvözölhetjük a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumot, az Emberi Erőforrások Minisztériumát, az Országos Humánmenedzsment Egyesületet és a Semmelweis Egyetem Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Programját.

www.talentn.hu/jelentkezes/vip

Jelentkezési határidő: 2013. szeptember 16.

Kép: conference2011.talentday.eu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]