Santa Airlines is coming tonight…

azaz ELTE Mikulás Buli a Dobozban!

Ferihegy 12:00 óra, köd, zúzmara. A tapasztalt légi irányítók is tanácstalan, üveges tekintettel, megrökönyödve figyelik az eseményeket. Egy fura, piros, repülő állatok vontatta légi konvoj közelít a kifutóhoz. Nem utasszállító, nem magán jet. Tanakodnak, mi lehet. Látva a rengeteg telepakolt zsákot, és a piros színt, rájönnek, ez bizony humanitárius segélyszállítmány. Ám tévednek, hiszen éppen a Santa Airlines meggyötört rénszarvasai landolnak Mikulással…

A Mikulás a ma esti, Klauzál utcai Dobozban, 22:00-kor kezdődő, ELTE-s buli sztárvendége lesz. Csak és kizárólag az egész évben szorgosan tanuló, a zh-kon mindig jól teljesítő ELTE-s diákok szórakoztatására érkezik a távoli, hólepte Lappföldről. Na jó, azért azt a kevés, lusta és engedetlen ifjút is szívesen látja. Mivel a Mikulás már a szép korúak táborát erősíti, az éjszakába nyúló buli, pörgés megterhelő számára. Ezért idén úgy gondolta, hogy segítőket hív, akik még fiatalok, életerősek és fergeteges miliőt tudnak teremteni. Választása három formációra esett: SUB BASS MONSTER, HŐSÖK és ANIMAL CANIBALS. Télapó is személyes rajongója a bandáknak, ezért úgy gondolta, az ELTE-seknek mindenből a legjobbat. A sok piros, szőrmés, lenge mikulás-miniruhába öltözött diáklány látványa csökkenti a zenészek koncentrációs képességét, így kifulladásuk esetén, a Mikulás megbízott lappföldi DJ-i, DJ D&K és DJ GOZTH veszik át a terepet és pezsdítik fel a lankadó polgárokat.

Jegyek kizárólag a helyszínen kaphatók. Érdemes időben érkezni, mindig hosszú, kígyózó sorok és páratlan érdeklődés övezi az eseményt. Öltözzetek melegen: füles sapka, bojtos sál, sí zokni, védőital bevitele pedig a várakozás okozta kínok enyhítésére elengedhetetlen. A Mikulás körültekintő, így éjfélig italakciókkal várja a nem csak a tudásra szomjazó vendégeket.

Jó tanács! December 6. a szeretet és az  adakozás ünnepe!
Ne felejtsetek el Rudolfnak, friss sárgarépát vinni! Télapó méltányolni fogja!

JEGYEK:

ELTE/ ESN: 700 FT
VENDÉG: 1000 FT

ITALAKCIÓK ÉJFÉLIG:

– SÖR 390 FT
– TEQUILA 490 FT
– VODKANARANCS 590 FT
– WHISKYCOLA 690 FT

HELYSZÍN:

1072 BUDAPEST, KLAUZÁL UTCA 10. – DOBOZ

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]