6. STRAND Fesztivál – A legtutibb augusztusi program

2018. augusztus 21-én indul a 6. STRAND Fesztivál Zamárdiban. Az egyre népszerűbb zenei esemény idén is sok újdonsággal készül a nyarat búcsúztató fesztiválozók számára. A szervezők már elkezdték kiszivárogtatni a legfontosabb információkat és a legvonzóbb fellépőket, mint például azt is, hogy idén nem csak egy STRAND Feszt himnusz lesz, a Petőfi Zenei Díj Gála Zamárdiban kap helyet, a Punnany Massif 15. születésnapi koncertet ad, és végül, de egyáltalán nem utolsó sorban azt, ROBIN SCHULZ lesz a legnagyobb aduászuk. Nem csoda!

maxresdefaultMár-már hagyománynak mondható, hogy a fesztiválok minden évben saját himnuszt választanak maguknak. A STRAND Fesztivál 2018-ban ennyivel nem éri be. A szervezők elhatározták, hogy nem csupán egyetlen dal fog büszkélkedni a STRAND Feszt Himnusza címmel,  bár az, hogy pontosan hány zenére tombol majd a Balaton-part, csak Zamárdiban fog kiderülni. Az első videó viszont már nyilvános, a New Level Empire kapta a megtiszteltetést az Odafuthatnánk című számával. A „Valahol Valamit Valakivel” nagyalbumukról származó slágerről Zola, az együttes énekese a következőket nyilatkozta: „Könnyed, laza, melegbe vágyódó, nyári flash, ami mindenkinek ugyanazt az életérzést hozza el, tökéletesen passzol a STRAND Fesztiválhoz!”

A nyitónap a bérleteseknek ajándék, és ne gondoljátok, hogy unalmas, noname koncertekkel készülnek. Óriási showműsort, sőt hazai és nemzetközi sztárokat egyaránt ígérnek petofia rendezők. Augusztus 21-én, idén először, Zamárdiban tartják a Petőfi Zenei Díj gáláját, ez lesz a fesztivál nyitóeseménye. A színpadon ezután az egyik legnépszerűbb hazai zenekar, a Punnany Massif koncertezik, akik 15. születésnapjukat ünneplik a Strand Feszten. Rengeteg meglepetésvendéggel és hatalmas bulival készül a banda egy méltó születésnapi ünneplésre. A koncertet követően az este még messze nem ér véget, egy angol DJ, Bruce Fielder, ismertebb nevén SIGALA fogja pörgetni a lemezeket. Ha nem ugrik be hirtelen, kicsoda, csekkold le, és nem lesz kérdés, hogy Te is ott akarsz-e bulizni a Give me Your Love alkotójával!

A legnagyobb durranás, amit már egy jó ideje lehet tudni, hogy a világsztár DJ-producer, ROBIN SCHURobin_Schulz_Lollapalooza_2015-1LZ Magyarországra látogat. A német zenész augusztus 24-én, pénteken 22:00 órakor fog koncertezni a STRAND Feszten. Friss lemezével, a 2017 szeptemberében kiadott Uncoverddel érkezik, de biztosra vehetjük, hogy minden slágerét bemutatja a 31 éves világsztár.  Az albumon többek között olyan számok szerepelnek, mint a Shed a Light vagy az OK. Az előbbi David Guetta és Cheat Codes, az utóbbi pedig James Blunt közreműködésével készült. Nem kérdés, hogy Robin Schulz koncertje és a pénteki nap lesz a fesztivál csúcspontja, így ha csak egy napra jönnél, ez lehet a legjobb választás.

Zamárdi idén is vár téged augusztus 21. és 25. között egy hatalmas nyárzáró bulival, a STRAND Feszttel. Csupán egyetlen kérdésem maradt a végére: Odafuthatnánk?

Forrás: strandfesztival.com

Kép: strandfesztival.com
wikipedia.com
petofilive.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]