22-én újra vízre száll a Gólyahajó!

Az ELTE gólyahajója idén nyolcadik alkalommal indul útjára, hogy változatos programokkal, meglepetésfellépővel, három tánctérrel, egyszóval szuper hangulattal hozza közelebb egymáshoz a frissen felvett ELTE-s hallgatókat szeptember 22-én.

Az ELTE kulturális, szóraktató programjai közül az egyik legkiemelkedőbb és legnépszerűbb a Gólyahajó, ami kreatív és emlékezetes programon nyújt lehetőséget a nyári gólyatáborokban barátságot kötött friss ELTE-s hallgatóknak, hogy újra együtt szórakozzanak, illetve a gólyatáborokból kimaradottaknak, hogy megismerjék szak- és hallgatótársaikat, mielőtt együtt végigtanulják a következő pár évet.

 

Idén szeptember 22-én, csütörtökön száll vízre a Gólyahajó. A dress code-ot a kényelmesen elegáns fogalmával határozzák meg a szervezők, minden bizonnyal azért, mert a sétahajókázás és a táncolás emlékezetes párosításához ez illik a leginkább. A hajó az Infoparkból indul és oda is érkezik vissza, a kiírás szerint a gólyák az este kilences találka után fél tíz és hajnali fél négy között bulizhatnak együtt, a jegyek elővételben már 1590 Ft-tól kaphatóak a következő karokon: ELTE Bárczi, TTK, IK, TáTK. Nemrég pedig azt is megtudhattuk az esemény Facebook-oldaláról, hogy ki lesz az idei meglepetésfellépő: 2017-ben a Hősök élő zenéjére táncolhatnak a gólyák!

 

További információkért figyeljétek az ELTE Gólyahajó följebb linkelt Facebook-eseményét!

 

Forrás: facebook.com

Kép forrása: facebook.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]