Holnap kezdődik a 2017-es EFOTT, ugye készülsz már te is?

Vége a Voltnak, a Sound-ot is átbuliztuk már, de ne csüggedjen senki, holnap nyitja a kapuit a 2017-es EFOTT. A visszaszámlálás elkezdődött, a fesztiválszerkók lassan a bőröndbe kerülnek, a sátrakat is lehozzuk a padlásról. Alig várjuk már, hogy elkezdődjön az idei év legnagyobb bulija, de addig is néhány last minute tipp, hasznos ötlet és egy-két program, hogy tudatos fesztiválozó lehess.

EFOTT Applikáció

Töltsd le az ingyenes EFOTT APP-ot, még indulás előtt! Részletes programleírást, ajánlókat, térképet és minden információt megtalálsz egy helyen. Legyen Androidos vagy IOS-es telód, a lényeg, hogy ne maradj le semmiről!

Utazás

Ha, Te is a tömegközlekedést választod, van egy jó hírem! A vasútállomástól nem kell málhás szamárként a sátrad, a hálózsákod és a poggyászod gyalog elvonszolni a fesztivál területéig. Pattanj fel 300 Ft-ért az EFOTT buszra, mely menetrend szerint közlekedik a fesztivál főbejárata és a velencei vasútállomás között. A ráadás pedig csak most jön: Az EFOTT buszjáraton érvényesített buszjegyed a Pizza Fortéban be tudod váltani egy szelet pizzára.

Turisztikai programok

A zenei programok mellett, amiről már korábban olvashattatok, az EFOTT csapata minden évben nagy hangsúlyt fektet a helyszín turisztikai látványosságának bemutatására. Az idei év programkínálata is izgalmasnak ígérkezik. Lehet sup jógán keresni a lelki egyensúlyt, bort kóstolni Lics Balázs pákozdi pincészetében, és bejárni az egész tavat egy stand up paddle (álló szörf) segítségével. A hajózás szerelmesei a tó legnagyobb, exkluzív, 1850-es évek stílusában épített vitorlását próbálhatják ki. A természet szépségeit méltatók Geo Caching túrán és Madárvártán találják meg a számukra megfelelő programot, a művészet kedvelői pedig a kápolnásnyéki kastélyban interaktív vezetésen vehetnek részt. Jegyeket az alábbi linken tudsz vásárolni, hiszen a helyek limitáltak!

Színházi programok

A Szkéné Sátorban a színházat kedvelő fesztiválozókat három előadás is várja a hét során. Szerdán A Fear the szaknévsor! , másnap a M/Ámor, vagy amit akartok, pénteken pedig a Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak című darabokat tekinthetitek meg. A műsor minden este 21:00 órakor kezdődik. Ha elmentek bármely előadásra, írjátok rá a jegyre a neveteket és az e-mail címeteket, majd a darab végén dobjátok bele a kijáratnál található dobozba. A szerencsések színházjegyet nyernek a Szkéné valamelyik őszi előadására.

Ének és főzés, mehet ez egyszerre?

A LIDL látványkonyhában csütörtöktől vasárnapig minden egyes délután egy-egy ismert zenész próbálja bebizonyítani, hogy tud egyszerre főzni és énekelni. Hogy a végén mi sül ki a Cloud 9+, a New Level Empire, a The Biebers és az Ivan and the Parazol konyhai ámokfutásából, azt bárki megnézheti, sőt a bátrabbak meg is kóstolhatják majd.

Forrás: efott.hu

Kép: efott.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]