Prémium moziélmény – Terjeszkedik a Cinemapink

A török Cinemapink-hálózat vásárolta fel és újította meg a Mammut 2 és a MOM Park mozijait. Az összesen három filmszínházat érintő terjeszkedés a magasabb minőséget tűzte ki célul – mindezt lényeges árváltoztatás nélkül.

A hvg.hu csapata a napokban meg is látogatta a Mammut 2 újraformált mozitermeit. Az arculatváltás első pillantásra szembetűnő: méteres, hívogató betűfal, látványos kivetítő, és hatalmas italválaszték invitálja az egyszeri plázázót mozizini. Az okos kampány nem meglepő, hiszen ez a török brand eddig teljesen ismeretlen volt hazánkban.

A szemléletváltás pedig nem csak a marketingstratégiában érhető tetten. A mozi központi terének számító körteremben ingyenes és szabad könyvtárat rendeztek be, amelynek készletét önkéntes felajánlások gyarapítják. Ebből a könyvtár-körteremből nyílnak a mozitermek is.

image.aspx

Fotó: Reviczky Zsolt

A mozitermek sem maradtak változás nélkül. Az új székek gyakorlatilag óriásfotelek, megnőtt a lábtér, és  dupla üléseket alakítottak ki a szerelmespárok számára. Az első széksorok gombnyomásra dönhetőek, lábtartóval felszereltek, így azok kelendősége nagymértékben megnő, reméli a hálózat. Mindenesetre a rossz szagú, zsúfolt, kényelmetlen mozitermek végleg kikopnak és eltűnnek a süllyesztőben.

image.aspx3

Fotó: Reviczky Zsolt

A jegyárak mindezek mellett megfizethetőek maradtak:

  • 2D (teljes árú) – 1700 Ft
  • 2D (diák/nyugdíjas) – 1200 Ft
  • 2D (családi, 4 fő) – 4500 Ft
  • 3D (teljes árú)– 1850 Ft
  • 3D (diák/nyugdíjas) – 1300 Ft
  • 3D szemüveg – 200 Ft

A technikai színvonalra sem lehet panasz: Sony 4K vetítőgépek, és Dolby Atmos 360 hangrendszerek állnak a moziélmény szolgálatába, ezek a berendezések korunk csúcstechnikáját jelentik. A mozibüfé szintén hangsúlyos részét képezi a hétvégi filmnézéseknek, ezen a téren leginkább a Coca-Cola rajongók örülhetnek, hiszen a Cinema City a közelmúltban Pepsi termékekre váltott, ezzel szemben a Cinemapink a Coke-t részesíti előnyben.

A hamarosan megnyíló mozitermek által Magyarország lesz az eddig kizárólag Törökországban működő Cinemapink terjeszkedésének első állomása, de az év folyamán a környező országokban is nyitnak mozikat.

Forrás: hvg.hu

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]