Koncertek ELTE-seknek: Magashegyi Underground

Az ELTE mindig bővelkedik programokban, ez most sem lehet másként. Ezúttal egy koncertet szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. Az ELTE TTK Hallgatói Alapítvány hagyományteremtő jelleggel koncertsorozatot indít ELTE-seknek. Az Alapítvány célja, hogy az ELTE hallgatói számára elérhető áron, könnyen megközelíthető helyszínen, az ELTE hallgatói által kedvelt zenekarok lépjenek fel.

A fellépő választását nem bízták a véletlenre a szervezők. Az előadót a legutóbbi kérdőívük kitöltőinek válaszai alapján hívták meg. Amennyiben a mostani alkalom sikeres lesz, a későbbiekben is arra szeretnének törekedni, hogy szavazás alapján válasszanak fellépőket.
A koncert 22:00-kor kezdődik, kapunyitás 21:00-kor lesz.

Jegyek kaphatóak az ELTE TTK Hallgatói Alapítvány irodájában (ELTE Lágymányosi Campus Déli Tömb 00-734), illetve fizethettek utalással (ELTE TTK Hallgatói Alapítvány, MKB Bank, 10300002 – 20327888 – 70213285, közleménybe írjátok be a Neptun kód(ok)at, nem ELTE-sek az utaló lakcímét).

Jegyárak ELTE-seknek
elővételben 1000 Ft
helyszínen (amennyiben marad) 1500 Ft

Jegyárak nem ELTE-seknek
elővételben 1800 Ft
helyszínen (amennyiben marad) 2300 Ft
Eltés jogviszonyodat a vásárláskor nem kell igazolnod, viszont a belépéskor igen.
Ha véget ért a koncert, akkor sem maradtok zene nélkül. Utána DJ biztosítja a hajnalig tartó szórakozást. A koncert vége után a felszabaduló helyekre 500 Ft-os bulijeggyel lehet bejönni

Forrás, kép: facebook.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]