Az EFOTT ismét Velencét választotta

Egy évre abbahagyja a vándorlást, és 2016. július 12-17. között ismét Velencét veszi birtokba az EFOTT. Nem ez lesz azonban az egyetlen duplázás a fesztivál szervezésében: a házigazda szerepét ezúttal két egyetem megosztva látja el. A hallgatók már most felpörögtek mindkét helyen, és a tökéletes fesztiválhangulathoz konkrét ötleteket várnak. A látogatók kényelmének fokozására a szervezők Velence várossal összefogva területet is fejlesztenek.

A folyamatos vándorlás után megpihen kicsit az EFOTT. Ismét Velence ad otthont az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának – jelentette be Maszlavér Gábor fesztiváligazgató. Már nyilvánosságra is hozták az egyik fellépőt, így tudhatjuk, hogy 2016-ban a brit elektro egyik új felfedezettje, a közösségi médiában több mint egymillió rajongóval büszkélkedhető Zomboy lép majd az EFOTT színpadára.

Szintén újdonság az elmúlt évekhez képest, hogy először fogja két felsőoktatási intézmény ellátni a házigazda szerepét. A nagy múltú Debreceni Egyetem a kulturális és civil programokért, míg a Testnevelési Egyetem az izgalmas sportprogramokért felel majd.

A házigazda egyetemek az EFOTT Facebook-oldalán elérhető „Legyél EFOTT szervező” applikációban várják a fesztiválozók véleményét, javaslatait, kreatív ötleteit, legyen szó programról, vendéglátásról, infrastruktúráról vagy akár szállásról. A legkiemelkedőbb ötletek gazdái „ingyenfesztivált” nyernek maguknak, a legextrémebb ötletelő pedig akár EFOTT-szervezővé is válhat.

Forrás: www.kreativ.hu
Kép: facebook.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]