Rock, metal, Balaton – érkezik az év egyik legjobb és legkeményebb fesztiválja!

Előre Rockerek, mert augusztus 7-étől 3 napra Balatonszemes a kemény zenék hazai fellegvárává változik! Egy hosszú hétvége, nappal a Balaton hullámaival, esténként pedig 3 színpadon összesen közel 50 koncerttel vár a RockPart ’15!

A külföldi fellépők:

A svéd legenda, a Clawfinger két európai koncertjéből az egyiket a Borsodi Nagyszínpadon fogja megtartani, hogy aztán átadják a terepet a kevésbé pörgős, ellenben szívszorítóan sötét hangulatú zenével érkező My Dying Bride zenekarnak. Szombaton a tombolásé a főszerep, a Marduk és a Melechesh zenéjében súlyos dallamok és dübörgő ritmusok várják a látogatókat. Vasárnapra pedig 3 külföldi banda is érkezik, a deathcore színtér egyik élcsapata, a Suicide Silence nyitja a sort, őket követi a teljesen egyedi zenei világgal és hajmeresztően laza produkcióval fellépő The Dillinger Escape Plan. A finn Turisas pedig a folk metal rajongóit fogja lázba hozni energikus koncertjével.

A hazai bandák:rp

A teljes névsort hosszú lenne felsorolni, a legnagyobbaktól a tehetséges feltörekvő zenekarok nagyon széles a paletta. A szombati napon a Borsodi Nagyszínpad programja a magyar bandákról szól, Tankcsapda – Depresszió – Kowalsky meg a Vega a névsor, de a 3 nap alatt találkozhatnak a látogatók a jelenlegi legnépszerűbb bandákkal (Road, Subscribe, Paddy and the Rats, Alvin és a Mókusok), műfajteremtő veteránokkal (Moby Dick, Omen, Auróra, Akela), tehetséges újabb formációkkal (Ordog, Apey and the Pea, Tales of Evening) és még számtalan produkcióval.

Mi vár még a fesztiválon?

Ha „túlélted az éjszakát”, vesd bele magad a Balaton hűsítő vizébe! Játssz velünk! Petanque, footgolf, csocsó, melyiket választod? Inkább erős vagy ügyes vagy? Mutasd meg, mit tudsz és nevezz be a szkander vagy a sörpingpong bajnokságba, vagy legyél a lézerharc pálya hőse.

Kedvezményes (Early Bird) bérleted vagy napijegyed még július 31-ig 13 990, illetve 4 500 forintért megveheted a Ticketportál hálózatán. Ha pedig vonattal jönnél a rock mennyországba, a teljes áru jegy 50%-át kell csak kifizetned!

A teljes programért, információkért, vagy csak hangolódáshoz látogass el a fesztivál weboldalára: rockpart.hu és kövesd a Facebook-on, várjuk együtt!

Rock, Metal, Balaton…. – RockPart ’15, augusztus 7-9. Balatonszemes!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]