Gyorsan fogynak a SOUND jegyek

Nagy eséllyel idén is teltház várható a MasterCard Balaton Soundon, hiszen a szervezők az elővételes időszakra tervezett bérletmennyiség 98%-át,
azaz az összes eladható bérlet háromnegyedét rekordidőn belül, alig három hónap alatt eladták. Március első hetében a kedvezményes időszak ezzel le is zárul, onnantól teljes árú bérlet illetve napijegy lesz csak kapható.

“A 2013-as év utolsó hónapjában piacra dobott 15000 Balaton Sound bérletből az utolsó néhány száz darab várhatóan a napokban gazdára talál, így legkésőbb péntekig lezárul a kedvezményes árú, ún. “early bird” időszak“–jelentette be Fülöp Zoltán, a Sound egyik főszervezője. Ezután bérletet már csak teljes áron lehet majd kapni, de a szervezők ennek mennyiségét is 5000 darabban limitálták.
“Könnyen lehet, hogy idén rekord idő alatt elfogynak a Balaton Sound bérletek, tekintve hogy nem kellett 3 hónap, hogy a fesztiválra váltható bérletek háromnegyede elkeljen”-tette hozzá Lobenwein Norbert, a fesztivál másik főszervezője. Mint ismeretes 2013-ban
a fesztivál előtt 2 hónappal fogyott el valamennyi bérlet, az idei évi érdeklődést látva húsvétra már csak napijegyek kaphatók majd.
Az eddig bejelentett nevek között ott van Rudimental, a Disclosure, Ricardo Villalobos, David Guetta, Wiz Khalifa, Martin Garrix, Alesso, Sven Väth, Steve Angello, a W&W dj páros, a Krewella, Maya Jane Coles és Azealia Banks is, de a szervezők gőzerővel dolgoznak a line up véglegesítésén és egy-két héten belül újabb nevekkel bővül a 2014-es MasterCard Balaton Sound sztárkínálata.
[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]