Egy hét kultúra

Hétfőn indul az ELTE Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumban az őszi Kultúr7, amelyen előadások, foglalkozások rendkívül széles palettájából válogathattok. Ráadásul ingyen.

November 18-tól 21-ig minden este hattól várja a látogatókat az őszi Kultúr7 a KCSSK-ban, ahol a kultúra és a tudomány szinte minden szeglete képviselteti magát.

Koncertek, táncház, színházi előadások és Rekop György humorista fellépése mellett lesz önvédelmi oktatás, kerámia workshop, de megtanulhattok akár mesterfokon vizet forralni is. Bevezetést nyerhettek a lelki szeretet vagy éppen a hurrikánok világába, lazításképpen pedig masszázsra is feliratkozhattok.

Az érzékeny lelkek megismerkedhetnek a költészet evolúciójával vagy a szerelmes férfi és az ajtó kapcsolatával, a tudományos beállítottságúaknak lesz előadás a videojáték-függőségről, a magyar földrajztudomány történetéről és a dinoszaurusz rekonstrukciókról. A lélekbúvárok elmerülhetnek a hálózat és lelki egészség vagy a drogfüggőség témájában, és bebocsátást nyerhetnek a pszichológusi dívány titkaiba. Nem csak a számok iránt érdeklődőknek szól majd Mérő László matematikus „Kooperáció és versengés egyidejűleg” című előadása. A hét minden napján lesz teaház és fotókiállítás.

A KCSSK Kultúr7 egy önállóan szervezett kollégiumi rendezvénysorozat, amely ingyenesen látogatható. Többek között az ELTE BTK, PPK és TáTK HÖK támogatása teszi lehetővé, hogy egy héten keresztül a legkülönbözőbb egyetemi és külsős előadók látogassanak el az ELTE kollégiumába, és nyújtsanak érdekes, szórakoztató, különleges előadásokat az érdeklődőknek.
A Kultúr7-ről bővebb információt találhatsz a rendezvény Facebook-oldalán vagy honlapján.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]