2022-ben visszatér a Budaörsi Napok!

Színvonalas fellépőkkel, hallgatóbarát árakkal vár mindenkit a kétéves kihagyás után visszatérő Budaörsi Napok. És van még egy jó hírünk: jegyeiteket elővételben, kedvezményesen már most megvehetitek! Május 3–6. között a Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumban van a helyetek: gyertek és tapasztaljátok meg az igazi BN-érzést!

Számos remek érvünk van arra, hogy miért érdemes kilátogatni az idei Budaörsi Napokra. Ebben az évben különösen erős felhozatal várható: velünk lesz az Animal Cannibals, a Cloud 9+, a Konyha, a Quixotic és még sok más népszerű előadó. Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki talál köztük számára kedves neveket, érdemes tehát végigböngészni a programlistát.

A BN azonban a koncerteknél sokkal többet nyújt. Azt az igazi fesztiválhangulatot hozza el a koli falai közé, amit már nagyon régóta hiányolhattunk. A napközbeni programokon is megéri részt venni, hiszen ki fog derülni, hogy melyik itt működő klub nyeri el a kollégium kulcsát és az ezzel járó örök dicsőséget.

A hat klub versenyének ugyanis a KCsSK-ban nagy hagyománya van. Egyhetes kampányuk során a jelöltek idén is minden eszközt be fognak vetni, hogy megszerezzék a szavazataitokat, nektek pedig mindeközben nincs más dolgotok, mint részeseivé válni az utánozhatatlan BN-hangulatnak. Ha épp nem a klubok színdarabjait nézitek vagy a koncerteken tomboltok, éhségeteket a food trucknál csillapíthatjátok, a kalóriákat pedig különböző sportprogramokon dolgozhatjátok le.

A KCsSK-s jegyek mellett már az ELTE-s és a külsős jegyek elővételes árusítása is elkezdődött. Érdemes minél hamarabb lecsapnotok rájuk, mert csak korlátozott számban elérhetők. Fontos, hogy a megvásárolt KCsSK-s napijegyek és hetijegyek csak a helyszínen felmutatott kollégiumi belépőkártyával, az ELTE napijegyek és hetijegyek pedig érvényes ELTE-s diákigazolvánnyal együtt használhatók.

Jegyeiteket ezen a linken tudjátok beszerezni, további információkat a Facebookon, az Instagramon, valamint a BN honlapján találhattok. Jelezzetek vissza az eseménynél is, ahova mindig kikerülnek a legfrissebb információk.

Ne hagyjátok ki az ELTE legnagyobb kollégiumi buliját, kezdjétek el már májusban a fesztiválszezont!
A visszaszámlálás elindult, találkozzunk 2022-ben is a BN-en!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]