IV. Gólyahajó

Eleget hallottál már a felsőbb éves barátaidtól a gólyahajóról? Szívesen hajókáznál te is a csoporttársaiddal a kivilágított város szívében? Itt az alkalom, hiszen ma indul a IV. Gólyahajó!

Gólyaként is valószínűleg értesültél már a minden évben megrendezett hajókázásról a Dunán. Az ELTE nagy gondot fordít polgárai szórakoztatására, így ebből természetesen az első évesek sem maradhatnak ki. A ma este pedig kizárólag róluk szól majd!

A buli 21:30- kor veszi kezdetét, ám a kihajózás csak 2 óra múlva lesz esedékes. Azonban nem kell aggódni, hisz ez alatt az idő alatt sem fog unatkozni senki. A szokásos italakciók lehetővé teszik, hogy megalapozd a bulit, és 100%-on pörögj, amikor Fluor színpadra lép. Ha esetleg szkeptikusan fogadnád a Mizu szülőatyját, akkor sem kell elkeseredned, hisz Gájer Bálint is a fellépők közt lesz. Ha még ő sem mozgat meg, akkor az ELTE két lemezlovasa, DJ Sheep és DJ Endy biztosan megfognak. Persze lesz karaoke is szokás szerint, ami az italakciókkal párosítva mindig kifejezetten szórakoztató

Érdemes a fedélzeten is tenni egy kis látogatást, hisz a város gyönyörű ezekben az órákban. A Batthyányi tértől egészen a Lágymányosi Campusig vezet majd az út, úgyhogy lesz mit látni bőven.

Végül pedig a jegyárak, hisz ez sem elhanyagolható szempont. Gólyaként 1390 forint lesz a belépő, de persze a felsőbb éveseket is szívesen látjuk, ők 2290 forinttal készüljenek. Ha nem vagy ELTE-s, akkor 2690 forintért válthatod meg a jegyed a fedélzetre. Jegyek kaphatóak az ELTE TTK Hallgatói Alapítvány Irodájában. (1117 Pázmány Péter stny. 1/C /Déli Tömb/ 00.734)

Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánunk! Biztos, hogy felejthetetlen lesz!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]