Rock és Balaton – Rock Beach!

Rockerek, figyelem! Vadonatúj fesztivál készülődik a Balaton-parton a számunkra…

Kénytelenek vagyunk bevallani, egy kicsit mindig is irigykedtünk a disco zenéért rajongókra, hiszen ők  a nyári hangulathoz leginkább méltó helyen, a Balatonon élvezhetik a kedvenc zenei műfajukat a Balaton Soundon. Mi is szívesen töltenék szabadidőnket nyáron a tóparton anélkül, hogy mellőznünk kéne az ízlésünknek leginkább megfelelő koncerteket.  A balatoni kikapcsolódás és a vad gitárszólók azonban idén végre összekapcsolódhatnak, hiszen a Rock Beach szervezői hamarosan e régi vágyunknak tesznek eleget . Július 26. és 28. között elsőként rendezik meg a fesztiváljukat Balatonszemesen, ahol leginkább a rock, a metal és a  punk műfajok szerelmeseinek  kedvében járva 3 nap alatt, két színpadon, összesen 30 előadó lép majd fel.

 
A stílusban legjobb hazai bandák mellett Magyarországra jön koncertet adni a brit Paradise Lost (júl. 26.), a francia Gojira (júl. 27.), az amerikai Overkill és a svéd Sabaton (júl. 28.) is. A fellépők teljes listáját itt nézheted meg.

 
A belépők még diákpénztárcához mérve is elég barátságosak. Július 15-ig elővételben a napijegy 2900, a bérlet 7900 Ft-ba kerül, ha inkább a helyszínen vennéd meg, a belépő egy napra 3900, mindhárom napra pedig 9900 Ft. Természetesen sátrazásra is kínálnak lehetőséget, sátranként 1000 Ft-ért. A kempingezés ötletéért kevésbé lelkesek pedig számtalan szálláslehetőség közül választhatnak a fesztivál közelében is. Az esti koncertek előtt kikapcsolódásként a fesztiválozók kedvezményesen látogathatnak el a Szkíta kiállításra és a balatonszemesi élményfürdőbe is.

 

Már csak két hetet kell aludni! (Kell is az energia, utána 3 napig nem alszunk…)

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]