A Punnany Massif duplázni fog az EFOTT-on

Hip-hoposok, rapperek, Zánkára jöjjetek!

A hazánkban is igen kedvelt hip-hop és rap zene rajongóinak is érdemes az EFOTT-ra látogatniuk; a szervezők számos kiváló, ebben a műfajban tevékenykedő magyar zenekart is meghívtak Zánkára. Közülük többen „szövegeltek” már az EFOTT-on, és mindig örömmel követik a vándorfesztivált aktuális helyszínére. Ilyen például Ganxsta Zolee és Kartel, vagy a Punnany Massif csapata, akik idén a Balaton partján dupla bulira készülnek.

 
Az EFOTT június 25-étől Zánkán várja a fesztiválozni vágyókat. A 209 hektáron elterülő Új Nemzedék Központ hat napon keresztül ad otthont a rendezvénynek. A szervezők szinte minden zenei műfaj előadóiból válogattak a közönség szórakoztatására, közülük nézzük most a hip-hop és a rap nagy kedvenceit.

 
A fennállásának 10. évfordulóját ünneplő Punnany Massif hip-hop banda több ízben fellépett már az EFOTT-on. A nyári fesztivál feelingről legutóbbi Kopóggyá című klipjükben is megemlékeztek. A pécsi csapat valóban a közönség és a fesztiválozók nagy kedvence, minden évben egyre több embert mozgatnak meg bulijaikon. Zánkán ráadásul duplázni fognak: a nagyszínpados fellépésük mellett egy akusztikus koncertet is tartanak.

 
„Négy éve Baján léptünk fel az EFOTT-on, minden szuper volt, a koncert is jól sikerült, de annyi szúnyog még nem csípett meg soha életemben, mint ott, azon az estén – kezdi mesélni Wolfie, az együttes egyik alapító tagja. – A legjobb EFOTT-buli viszont a tavalyi volt. Iszonyatos kánikula
tombolt, emlékszem délután léptünk fel, de ennek ellenére hatalmas közönség előtt játszhattunk. Ez szívet melengető érzés, komolyan gondolom, hogy ezért már érdemes volt megszületni. Az idei helyszínen, Zánkán egyébként már sokszor jártunk különböző gólyatáborok vendégeként, szóval ismerjük a helyszínt, tourist guide-ként is megállnánk a helyünket – viccelődik a rapper. – Minden koncertünkön mindig valami mást nyújtunk, de ez az év igazán különleges számunkra, mert tíz évesek vagyunk, és most jön ki a negyedik albumunk, amiről biztosan mutatunk majd jó pár dalt az EFOTT-os közönségnek.”

 
Bátran állíthatjuk, hogy a 2013-as évben sem fognak csalódni az EFOTT-ra érkezők, hiszen számíthatnak a Belga szerelmes vallomására, de élvezhetik a reggae-dancehall elemekkel gazdagított Irie Maffia zenéjét, valamint jön őszinte szövegeivel Deniz. Ott lesz még Ganxsta Zolee
és a Kartel, a DSP, a veszprémi Hősök, és a népszerű budapesti underground hip-hop duó, az Akkezdet Phiai.

 
EFOTT – Csak szabadon…

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]