ELTE Karrierközpont tavaszi képzések

Problémáid vannak a szakdoga megírásával, pályázatmegírással esetleg az önmenedzseléssel? A Karrierközpont tavaszi képzései ebben nyújtanak segítséget.

Az ELTE Karrierközpont idén tavasszal is új képzésekkel, tréningekkel próbál segíteni a hallgatóknak tanulmányaik könnyebb elvégzésében.

 

Indul tanfolyam a projekttervezés és pályázatírás alapjait elsajátítóknak. Kifejezetten kezdőket várnak, akik a négy napos áprilisi képzés után oklevelet kapnak.

 
Sokaknak igen közeli a szakdolgozat megírása és leadása, így ehhez nagy segítséget nyújthat a szakdolgozatírás fortélyai tanfolyam, ami a folyamat egészét próbálja jobban bemutatni a hallgatóknak, valamint felhívni a figyelmet a gyakran elkövetett hibákra és segít konkretizálni személyes elképzeléseiket dolgozatukkal kapcsolatban.

 
Az asszertivitás tréning az asszertív kommunikáció alapvető technikáival ismerteti a jelentkezőket gyakorlati példákon keresztül két nap alatt márciusban.

 
A kommunikáció fontos része nem csak az amit mondunk, hanem az is hogy ezt hogyan tesszük. Az önmenedzselés fejlesztő képzés ebben próbál segítséget nyújtani, hogy sikeresebben kommunikáljunk a mindennapi életünkben a magánéletben és a munka területén is.

 
Sokan szeretnénk időmilliomosok lenni, bár tudjuk, hogy ez nem nagyon lehetséges. Azonban törekedhetünk arra, hogy jobban osszuk be azt az időnket amink van, ebben pedig  a Karrierközpont nyújt segítséget egy öt alkalmas tréninggel, ahol 15 fős csoportokban tanulhatunk inspiráló és kreatív módokat arra, hogyan gazdálkodjunk jól időnkkel.

 
A jóban önmagammal tanfolyam az első pár lépés az önbizalom növelésében, amit a képzés hétvégéje után remélhetőleg minden résztvevő elér és jobban tudja majd értékelni önmagát.

 

Sokakat érdekel a sajtó, a média, a kommunikáció, azonban kevesen tudják hogy mi kell ahhoz, hogy valaki sajtóreferensként, szóvivőként vagy PR-osként dolgozhasson. Ebben segít a szóvivő, sajtóreferens képző tanfolyam, ahol gyakorlatban tanulhatod meg a legfontosabb trükköket és tudnivalókat.

 

Ezen kívül pedig tanrendi karriermenedzsment kurzusok is indulnak, amik segítenek a karriercélok érvényesítésében és tanrendünkkel való összehangolásukban.

 

Ha úgy érzed hasznos lenne valamelyik képzés vagy esetleg csak a téma keltette fel az érdeklődésedet, mindenképpen böngészd a Karrierközpont honlapját, ahol a részleteket és a pontosabb információkat is megtalálhatod mindegyik tanfolyamról.

 

https://karrierkozpont.elte.hu/eltekarrier/Index

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]