Már csak 2 nap és újra Jeges Est!

Pár hónapos kihagyás után itt a szemeszter első Jeges Estje. Gyere és csússz egyet a barátaiddal az év legromantikusabb napján!

Csütörtökön rendezik meg az idei első Jeges Estet a Városligeti Műjégpályán. A szórakozás most is garantált, neked csak a jegyet kell megváltanod rá. A buli fél 9-kor veszi kezdetét, valószínűleg idén is érdemes picit hamarabb érkezni, hogy valahol a sor elején várhasd a kapunyitást. Ahogy bejutottál a melegedőbe, már rúghatod is le a csizmákat, hogy korira cseréld. És onnantól tiéd a pálya. Órákon át csúszhatsz a jobbnál jobb zenékre, melyeket DJ Toyota & Sunny fog biztosítani.

Természetesen a szervezők idén sem hagyják, hogy kihűljünk, így meleg teától forralt borig mindent biztosítanak, hogy semmiben se szenvedjünk hiányt. És persze még mindig ott a melegedő, ha már végleg nem bírnánk a hideget.

A jegyárusítás már megkezdődött, elővételben 800 forintért válthatod meg az élményt – amennyiben ELTE-s vagy. Persze vendégek is jöhetnek, ők 1000 forintos jegyáron jöhetnek, valamint kapható lesz páros jegy – mindössze 1500-ért. Utóbbiról azt érdemes tudni, hogy csak elővételben vásárolható, és akkor is felhasználható, ha a párod nem ELTE-s. Viszont amennyiben valamelyikőtök korcsolyát szeretne bérelni, akkor mindkettőtöknek a kölcsönző bejáraton keresztül kell bejönnötök. És akkor a kölcsönzésről: 700 forintért bérelhetsz az első órára korit, és további 300-ért az azt követő minden megkezdett fél óráért. A kölcsönzéshez fényképes igazolvány, vagy pénzletét szükséges. A kölcsönzőbe csak az arra kijelölt bejáraton keresztül lehet bejutni, ezért érkezéskor figyelj, hogy el ne téveszd! Kifelé ugyanitt kell majd leadnod a korit.

Jegyet vásárolhatsz az összes ELTE Plusz Pont érvényesítő helyen, illetve a helyszínen is, de ott már 1200 forintért. Úgyhogy korikat, kesztyűket elő, és készülj a nagy, közös Valentin napi csúszásra az ELTE Jeges esten!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]