Karácsonyi nyereményjáték

Dübörög a vizsgaidőszak, beindultak a tanulós nappalok és éjszakák, jól esne egy kicsit kiszakadni a mindennapokból? Itt az alkalom, nyerjetek masszázst!

Van az úgy, hogy az embernek kicsit fáj itt-ott, nem tud ellazulni, jól esne egy kis kikapcsolódás, feltöltődés… De mégis mi lehet a megoldás? Egy jó kis masszázs hozzáértő kezektől! Masszázs közben elfeledkezhetünk a mindennapi gondokról, a rohanásról, a gyötrő vizsgákról és az állandó tanulásról, sőt, akár még szundikálhatunk is kicsit a masszázságyon. Az ELTE Online most olyan lehetőséget kínál, amit nem érdemes kihagyni!

Karácsonyi nyereményjátékunkban nem kevesebb mint három szerencsés vehet részt egy-egy csodálatos masszázson. Sőt, az első helyezett egy ötalkalmas kúrát tudhat a magáénak, amit ő választhat ki a holt tengeri, shea vajas vagy csokoládé masszázstípusok közül. A második és harmadik helyezett pedig egy-egy körülbelül egyórás svédmasszázst kap. Mindezt Réti Kata masszőrtől, aki 2006 óta segít a hozzá érkezőknek, hogy egy masszázstól jobban érezzék magukat.

A klasszikus európai svédmasszázs kérhető krémmel vagy olajjal. Az energetizáló svédmasszázs során nem részekre bontva hanem egészében zajlik a test masszírozása. Kérhető relaxáló jelleggel, erőteljesebb sportmasszázs vagy kimondottan a letapadt izmok és a csomók megszüntetésére, oldására irányuló változat is.

A holt-tengeri masszázs esetében a test radírozása és relaxációs masszázsa után következik az iszappakolás. Neked nincs más dolgod, csak pihenni és lágy zene mellett élvezni a felfrissülést! A Holt- tenger kincse a fekete iszap az egyik legjobb bőrfeszesítő. Lelassítja a bőröregedést, magnéziumtartalma segítségével nyugtatja a megfáradt idegrendszert. Oldja az izomfeszültséget és méregtelenítő kúrák esetén is nagyon hatásos kiegészítő kezelés lehet. Nagyon magas koncentrációban vannak jelen azok az anyagok melyektől bőrünk feszes, rugalmas és finom tapintású lesz. Felveszi a harcot a cellulitisz ellen, reumára, hátfájásra, kisebb bőrhibákra nagyon hatásos tud lenni.

A shea vajas masszázs során a masszázstömbök az ember bőréhez érve a hő hatására finoman olvadnak és nagyon kellemes élményt nyújtanak a masszázs folyamán. Egy kis olajos alapozással kezdődik, majd a masszírozás folyamán váltakozik a tömbökkel és a kézzel végzett ellazítás. Választható illatok: narancs-fahéj, ylang-ylang és levendula. A shea vaj az egyik legjobb bőrápoló szer, száraz, érzékeny bőrre ideális választás. Halványítja a striákat, sebgyógyító hatású valamint izomlazító.

A csokis masszázs egy igazi finomság a választható masszázs variációk közül. Apró szemcsés, lágy radírozás után következik a csokikrémes teljes testmasszázs, miközben tobzódhatunk a kellemes csokoládé illatfelhőben. Amellett hogy illata és tapintása is kellemes, számos jótékony hatással van szervezetünkre a csoki kivonat miatt. Ha kipróbálod, biztosan imádni fogod!

Keressétek a játékot az EO facebook oldalán, ahol mindössze egy kérdést kell megválaszolnotok, hogy részt vehessetek a sorsoláson. Kellemes ünnepeket, kellemes lazulást!

Réti Kata

masszőr

retikatalin30@gmail.com 

0620/353-39-00

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]