Ha ősz, akkor italPULT!

Jövő szerdán érdemes lesz az Egyetem térre látogatnunk. Akkor is, ha jó zenét akarunk hallgatni, akkor meg pláne, ha egy jó italt szeretnénk inni. Ugyanis ekkor kerül megrendezésre az italPULT.

Jobbnál jobb ötletek pattannak ki a kreatív koponyákból az ELTE-n. 2010-ben kezdődött az az őrület, ami reményeink szerint egyre nagyobbra növi ki magát – talán hamarabb is, mint gondolnánk. Akkor a palacsintaBisztró keretein belül ipari mennyiségű palacsinta-gyártásba fogtak a szervezők, hogy az iszapkatasztrófa károsultjain segítsenek. A törekvés védnöke pedig nem más lett, mint az a Böjte Csaba, akinek Erdély-szerte több mint 2800 gyermeket ellátó otthonai vannak.

A srácok azonban itt nem álltak meg. Alig pár hónap múlva összehozták a sütiBÁRt, ami – tekintve a mindent elsöprő rekordot- nem kis népszerűségnek örvendett. 170 lelkes dolgozó munkáját igénybe véve nem kevesebb, mint 450.000 forintot tudtak összegyűjteni (ezzel leelőzve a Gerbeaud és a Hauer sütikészletét is).

Most szeptemberben pedig feltett szándékuk még egy utolsó nagy, szabadtéri bulit tartani, mielőtt végleg beköszönt a rossz idő. Így kerül majd megrendezésre jövő szerdán (szept. 26.) az italPULT, ahol reggel 8-tól este 8-ig fogyaszthatjuk a különböző szörpöket, shake-eket, jeges és forró teákat. A rendezvény becsületkasszával működik majd, de valószínűleg senki nem sajnál majd a zsebébe nyúlni, hisz a befolyt összeggel a Dankó utcai Wesley János Óvodát fogják támogatni, ahol olyan gyerekekről gondoskodnak, akik hajléktalan szüleik  miatt, vagy egyéb okokból perifériára kerültek.

Hogy még véletlenül se unatkozzunk, reggeltől utcazenészek fognak bennünket szórakoztatni, este pedig a kari bulikról már jól ismert Kecsó és Dmoon fogja forgatni a lemezeket- persze, csak ha az időjárás is úgy akarja.

A szervezők addig is örömmel várnak minden segítséget, legyen az házi készítésű szörp, műanyag pohár, vagy egy egyedi koktél kreáció. A lényeg persze, hogy jól érezzük magunkat… s ha ezzel még másokon is segítünk, akkor szinte bűn otthon maradni. Úgyhogy ragadjuk meg az alkalmat, és látogassunk el az Egyetem térre jövő szerdán! ItalPULTra fel!

https://www.facebook.com/events/145326038943969/?ref=ts

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]