50 nap múlva Balaton Sound

Armin van Buuren, Calvin Harris, Martin Solveig… Hopphelló, Sound!

Björk miatt ugyan vérzik még kicsit a szív, de talán enyhíti a fájdalmat a hír: a trance univerzum legismertebb, a DJ Magazine által egymás után négyszer a világ legjobbjának kikiáltott DJ-je, Armin van Buuren tölti be a keletkezett űrt a Heineken Balaton Sound vasárnapi programjában. Armin van Buuren a zamárdi fesztiválozókat is nyilván megmozgatja majd, ahogy teszi a világ minden pontján: live szettjeire általában több tízezer ember mozdul meg egyszerre.

Jön továbbá a Balaton-partra a mainstream elektronikus zene kiválósága, Calvin Harris is, méghozzá rögtön az első napon.  Énekesként, dalszerzőként, producerként és DJ-ként is mindig a legjobbat nyújtja, legnagyobb slágere a Rihannával közös We Found Love. Hamarosan állítólag kijön új albuma is a már megjelent két szólólemez mellé.

És még mindig van tovább. A nemzetközi hírű DJ-producer, Martin Solveig élőben hozza el Zamárdiba a Hello-t, érkezik az izraeli DJ és producer Guy Gerber, akinek neve már nem csak hazájában, de a nemzetközi elektronikus zenei színtéren is jól ismert,tiszteletét teszi a Grammy-díjas alternatív hip-hop banda, a Native Tongue néven elhíresült hipo-hop mozgalom legfontosabb csapata, a De La Soul, valamint megcsillogtatja house, techno, nu-disco és pop zenei jártasságát a berlini székhelyű elektronikus duó, a Tale Of Us is.

További infók a honlapon, aztán lassan kezdjetek el készülni, már csak 50 nap! Zamárdiban találkozunk.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]