Szüretre, s bálra fel!

Itt van az ősz, itt van újra…

Bár a buli helyszínét csupán az esemény előtt pár órával változtatták meg – a rendezvény, többeket megzavarva a Professzorok Házából a kar Kazinczy utcai épületébe került át – a jó hangulat így talán még inkább garantálható volt Az ominózus West Balkán-tragédia előtt ugyanis a Kazy már számos, nagy sikert aratott kari estnek adott otthont, ám a szigorodó szabályozások miatt a PPK animátoraira is nehezebb idők vártak. Most viszont megtört a jég, s a pedagógusok, pszichológusok és kartársaik éjjelre is elfoglalhatták épületüket.

Ráadásul fontos előrelépés, hogy bár korábban esetenként a dohányzás kérdését elnézően kezelték, ezúttal a cigarettázni vágyóknak ténylegesen ki kellett menniük a belső udvarra. Ennek az apró, ám annál fontosabb részletnek nagy jelentősége volt, hisz legfeljebb a láncdohányosok füstölöghettek a méregtől kedvenc cigarettáik helyett, mi, többiek, így viszont abszolút dohánymentes környezetben szórakozhattuk: különféle borokat ízlelgethettünk, vagy az aulában felállított színpadon sikert aratott fellépőket hallgathattuk.

Utóbbiak közé a HiJack!, a valamivel éjfél után kezdő, egyre népszerűbb Szabó Balázs Bandája, illetve a közönséget hajnalig szórakoztató Dj Ruben tartoztak. Sikeresnek bizonyult az animátorgárda fellépő választása is, hisz a három, eléggé különböző „műsorszámnak” köszönhetően az éjszaka folyamán a legtöbben találtak maguknak megfelelő szórakozási formát. Akik pedig a színpad előtt táncolóknál visszafogottabban akartak bálozni – szüreti mulatságról lévén szó, kedvükre válogathattak a Napkazyban fellelhető változatos borkínálatból.

Aki esetleg idén kimaradt a jóból, annak sincs oka hosszú időn át tartó bánkódásra. Szüreti Bál ugyanis jövőre is várható, hisz a hagyományokat folytatni kell.

 

DicsukD
ELTE Online

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]