Tagokat keres a Kultszó Egyesület!

A most induló egyesület célja a hozzáértők és az érdeklődők, valamint a társadalom perifériájára szorult csoportok számára egyaránt hozzáférhető fórumot teremteni, a magyar műveltség és művelődés ügyének előmozdítását szem előtt tartva. Jelentkezz, ha van olyan terület, amit szívesen megmutatnál másoknak is!

Mi az a Kultszó?
A Kultszó egy fiatalokból álló kulturális egyesület. Tárgy- és tevékenységközpontú zenés irodalmi estekkel, irodalmi színpaddal, játékos tudományos ismeretterjesztéssel foglalkozunk. Célunk az évezredes kultúra folyamatosságának megtartása, ápolása, bekapcsolódás az európai kulturális életbe, a határon túli magyarsággal, fiatalokkal való kulturális kapcsolatok erősítése, a szellemi szimbiózis megteremtése, öntudatos, a magyar kultúra ügyéért áldozatokat is vállaló polgárság ébresztése. Feladatunknak érezzük, hogy az elevenné tett kulturális életet közösségteremtő tényezőként iparkodjunk felhasználni az intellektuális közöny, apátia leküzdésére. Minden korosztály számára dolgozunk ki programokat. Fontosnak tartjuk a kortárs művészet mellett a klasszikusok (újra)értelmezését is, hogy könnyedén kézzelfoghatóvá tehessük nemzeti szellemi fejlődésünk szerves folytonosságát ennek megállapítható kezdeteitől napjainkig.

Mi lenne a feladatom?
Az egyesület szeretne minél több kulturális területre kiterjedő programokat szervezni, így arra van szükségünk, hogy a tagok közül legalább egyvalaki otthonosan mozogjon az adott szférában. Ha jelentkezel, az lesz a feladatod, hogy a saját ágazatodhoz kötődő programok szervezésében segíts: kreatív ötletekkel, szakmai felügyelettel és az előadókkal való kapcsolattartás által.
Az alábbi kulturális területekre keresünk felelőst: előadóművészet, drámapedagógia, népművészet (népzene, néptánc), színház és film, kortárs zene, tudományos ismeretterjesztés (reál és humán tárgyakban egyaránt).

Hogyan tudok jelentkezni?
Nincs más dolgod, mint küldeni a kultszoegyesulet@gmail.com címre egy amerikai típusú önéletrajzot, valamint egy rövid motivációs levelet arról, hogy hogyan tudnál részt venni az egyesület munkájában. A jelentkezéseket folyamatosan várjuk!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]