Újra kiírásra került az ELTE Alumni Alapítvány Hallgatói Mobilitás Pályázat

Az ELTE Alumni Alapítvány a 2019/2020-as tanév őszi félévére a korábbinál jóval nagyobb volumenű pályázatot írt ki tehetséges, rászoruló hallgatók Erasmus, illetve Campus Mundi-ösztöndíjának kiegészítésére. Az alapítvány célja, hogy a volt hallgatók összefogásával a jövő büszkeségei közül támogatásban részesüljenek a tehetséges és szociálisan rászoruló hallgatók.

Az ELTE Alumni Szervezet működésének 10. jubileumi tanévében immár 5 tehetséges hallgató részesülhet a fejenként 50%-al emelt, 75.000 forintos egyszeri, vissza nem térítendő támogatásban. A megnövekedett támogatási keret egyaránt köszönhető az ELTE Alumnusok folyamatosan erősödő összefogásának, az SZJA 1%-os felajánlásainak, illetve az ELTE Alumni Jótékonysági Est X. kapcsán beérkezett adományoknak.

A támogatásra olyan hallgatók pályázhatnak, akik az egyetemen Ma/MSc-hallgatók – vagy amennyiben osztatlan képzésben vesznek részt, legalább negyedévesek – államilag támogatott képzésen jó vagy kiváló tanulmányi átlaggal, mindemellett rendszeres szociális támogatásban részesülnek. A támogatást elnyert hallgatók vállalják, hogy részt vesznek a hallgatói mobilitási program (Erasmus+, Campus Mundi) és az ELTE Alumni Program népszerűsítésében is.

A pályázat további részleteiről, a benyújtandó igazolásokról és a határidőkről részletes információkat találhattok a pályázati kiírás alatt.

Pályázati kiírás

Az előző pályázat eredménye

Összesített lista a hallgatók támogatásáról

ELTE Alumni

Facebook

Fejléckép: http://www.kilometrosymillas.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]