Tabuk nélkül a Katona József Színházban

Nemrég váltál el és nem tudod feldolgozni a traumát? Van elvált ismerősöd és segíteni szeretnél neki? A szüleid váltak el és segítséget szeretnél nekik nyújtani? Vagy már elváltak és benned is mély nyomot hagyott? Akkor tudunk neked ajánlani egy olyan Budapesten szervezett programot, ahol a benned lévő mély kérdéseket szakembereknek teheted fel, vagy épp a melletted ülő sorstársadnak, és választ kaphatsz minden félelemtől fel nem tett kérdésre.

Nemrég váltál el, és nem tudod feldolgozni a traumát? Van elvált ismerősöd, és segíteni szeretnél neki? A szüleid váltak el, és segítséget szeretnél nekik nyújtani? Vagy már elváltak, és benned is mély nyomot hagyott? Akkor tudunk neked ajánlani egy olyan Budapesten szervezett programot, ahol a benned lévő mély kérdéseket szakembereknek teheted fel, vagy épp a melletted ülő sorstársadnak, és választ kaphatsz minden félelemből fel nem tett kérdésre.

2019 márciusában indul a programsorozat, melynek célja, hogy eloszlassa a tabukat és őszinte, bizalmas kommunikációra bíztassa a jelenlévőket. Fövényi Éva, a program kitalálója és a Friends Club Hungary rendezvényszervezője maga is elvált, és a saját negatív érzései miatt is gondolta úgy, hogy megnyit egy platformot e trauma feldolgozására

Szakemberek, akik a legtöbb segítséget tudják neked nyújtani és előadást tartanak a rendezvényen:

Gönczi Dorka – Válási mediátor

Varga Zsolt – Párkapcsolati mediátor

Vajdai Vilmos – Katona József Színház színésze, rendezője

Nagy Anna – Egyszülős Központ alapítója

Kérdések, kérdések, kérdések… Rengetegszer leírhatnám, de nekem az még mindig könnyebb, mint egy épp váláson átesett személynek. A szakítás tönkretehet olyan emberi kapcsolatokat, amik nagyon fontosak az életünkben. Többek között beszélve itt az anya/apa-gyerek kapcsolatáról és a baráti kapcsolatokról.

A Második Felvonás ezeket a kérdéseket kívánja megválaszolni különböző közösségi programokkal, tematikus előadásokkal, gyermekrendezvényekkel, segítő csoportokkal és sportolási lehetőségekkel.

Az előadás időpontja: március 5. 19 óra.

Helyszíne: Katona Színház előcsarnoka

Mindegy, hogy mikor váltál el! Mindegy, hogy hány éves vagy! A lényeg, hogy gyere el a rendezvényre és élvezd ki minden pillanatát, akár a gyerkőcöddel együtt is!

Fejléckép: https://zajimavysvet.eu/

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]