Holnap EFOTT! Ugye ti is jöttök?

Csomagolj és ülj vonatra Te is, hiszen holnap kezdődik az ország egyik legnagyobb egyetemista fesztiválja, az EFOTT! Ha még nincs terved a délutáni és a koncertek közötti üresjáratokra, akkor nézd át last minute programajánlónkat.

Természetbarátoknak és városnézőknek

Már biztosan ti is izgatottan tervezgetitek, hogy melyik előadók koncertjein szeretnétek tombolni egy jót – az EFOTT azonban nem áll meg a zenei kínálatnál. A fesztivál ideje alatt lehetőségetek lesz lovaskocsival bejárni a helyi pincészeteket, mely során nem csak fogyasztásra van lehetőség, hanem a borkészítés mikéntjét is megosztja a fiatalokkal a terület híres bortermelője, Lics Balázs.
Azok sem fognak unatkozni, akik a töményebb magyar szeszek iránt érdeklődnek: a fesztivál során ellátogathattok Velence térség legnagyobb és leghíresebb pálinkafőzdéjébe, ahol a lehető legjobb pálinkavariációkat kóstolhatjátok meg.
Ha valami igazán exkluzív élményre vágysz, próbáld ki a VIP vitorlázást a Velencei-tavon! A legénység nagy szeretettel várja a 10 fős csapatokat, akik szeretnék kicsit más szemszögből látni a területet.
A környéket túravezető segítségével is bejárhatjátok, hiszen a Velencei-tó északi partján fekvő Pákozdról egy rövid, könnyű körtúra keretében látogatható a Pákozdi ingókövek varázslatos birodalma.
Ha pedig a tudásotokat szeretnétek összemérni a haverokkal, válasszátok a tematikus Quiz esteket. A szerencsés nyertes fődíjban részesül!
A programokra érdemes előzetesen megváltani a jegyet a fesztivál honlapján, nehogy lemaradjatok az élményről. A jegyárakról és a turnusokról bővebben tájékozódhattok a fesztivál honlapján.

1499663670-efott

Sportbarátoknak

Mint minden évben, idén is sokszínű sportprogramok várják a látogatókat a fesztiválon. Természetesen a hagyományos kocsmasportokra – azaz a csocsóra és a fröccspongra – is lehetőségetek lesz, de ha valami különlegesebbre vágysz, itt aztán lesz választék.
A legerősebbeket csütörtökön és pénteken várja az EFOTT Erős Ember Bajnokság vagy a Bakony Run akadályfutás, ami a Spartan Race kistestvére. Érdemes azonban benézni a streetworkout edzésekre is, vagy megtanulhatjátok a boksz alapjait szakértők segítségével.
Baráti társaságoknak ideális kikapcsolódást nyújt a jól ismert Lasertag vagy a Lucky Arrow játék, melyben szivacsfejű nyilakkal lövöldözhettek egymásra. És ha már a lövöldözésnél tartunk: a komolyabb fegyverek iránt érdeklődők szakértők mellett tanulhatják meg a sportlövészet alapjait.
A fociőrültek nemcsak a VB-közvetítésen tölthetik idejüket a legnépszerűbb sportnak hódolva: alkalmatok nyílik kipróbálni a darts és a foci keresztezéséből létrejött izgalmas sportágat, vagy könnyesre röhöghetitek magatokat a Bubble Football közben.
Természetesen az igazán csajos kikapcsolódásra is lehetőségetek lesz – figyeljétek a cheerleadereket a homokpályák környékén vagy próbáljátok ki a népszerű polefitnesst.
A nyugisabb sportokat kedvelők remek perceket tölthetnek a délelőtti ébresztő torna közben – ha pedig régóta szeretnéd kipróbálni a jógát, itt az idő: a sörjóga még jobban feldobja ezt az egyre népszerűbb mozgásformát!
Itt persze még mindig nincs vége a számtalan lehetőség felsorolásának: a Harry Potter fanok részt vehetnek az izgalmas kviddics bajnokságban, az extrém sportok kedvelői kipróbálhatják a wakeboardot, emellett frisbee-verseny, vívás és streetball is indul a fesztiválon!

HkEktkqTURBXy85ZjAwOGQ4OWY5ZDhmZmU5NGFlZTc3ZjcyZDVmZGI5ZS5qcGVnkpUDAMzBzRXAzQw8kwXNAxTNAbw

Családoknak, kicsiknek és nagyoknak

Az EFOTT helyszínén kialakításra kerül a Gyermekmegőrző és játszósarok családbarát helyszín, amely csütörtöktől vasárnapig várja a kikapcsolódni vágyó családokat. A helyszínen 2 vezető pedagógus biztosítja a szakmai hátteret, akik a gyermekek számára folyamatosan kézműves foglalkozást, diavetítést, játékos meseolvasást, csoportos játékokat és fejlesztő játékokat szerveznek. Az elkerített területen fedett és nyitott játszótér kerül kialakításra, amelyhez szoptató- és pelenkázó helyiség, külön mellékhelyiség kapcsolódik a kisgyermekes családok nyugalmának biztosítása érdekében.
Az állandó foglalkozások mellett a szombati és vasárnapi napra külön programok is megszervezésre kerültek: érdemes benézni Horváth Éva Sára népdalénekes foglalkozására, Csikós Andrea Papírszínház előadására vagy a Batyu Színház bábszínházi előadására.

Források:
efott.hu
Kiemelt kép
Kép
Kép

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]