Szavazd be a Lágymányosi kampuszt a legcsinibb egyetemek közé!

Az egyetem a tudomány fellegvára, ahol a mélységek számítanak, ahol nem adnak krediteket a külsőre. Az eduline versenye mégis arra bátorít titeket, hogy szavazzátok meg, melyik a legjobban kinéző kampusz a fővárosban!

 

Valójában már nem először versenyeztetik meg a sulikat. Az első kört a BGE nyerte, de a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem is sok szavazatot kapott. Mivel az ELTE Egyetem téri kampusza ekkor harmadik lett, ebben a körben nem indulhat. Ezzel szemben a Társadalomtudományi Kár épületére tudtok szavazni és mi is arra bátorítunk titeket, hogy tegyétek meg! 🙂
A Természettudományi Kar,  az Informatikai Karnak és a Társadalomtudományi Kar hallgatói látogatják nap mint nap a belvároshoz közeli épületet. Itt található az ELTE Természetrajzi Múzeuma Ásványtár, a Biológiai és Paleontológiai Gyűjtemény (Piramis) és a Matematikai Múzeum. Lágymányoson működik az ELTE számos modern laboratóriuma is.
A jelenlegi állás szerint a Semmelweis Egyetem Vas utcai épülete eléggé elhúzott a mezőnyben (48%), az ELTE pedig  negyedik helyen van. Az Óbudai Egyetem Tavaszmező utcai épülete, illetve a Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri épülete esélyes a dobogóra.
[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]