Idén is Superbrands-díjas az ELTE

A Superbrands Magyarország a több mint 40 tagú, független szakemberekből álló szakértői bizottsága döntése alapján az ELTE-t (2011, 2012, 2013 és 2016 után) a 2017-ben is érdemesnek találta arra, hogy megkapja az elismerést, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat.

A Superbrands program több mint 20 évvel ezelőtt indult útnak Nagy-Britanniából. Az alapítók célja nemcsak az volt, hogy a kiemelkedő márkákat összegyűjtsék, hanem hogy azokat követendő például állítsák mások számára. A kezdeményezés az elmúlt két évtizedben a világ minden részén ismertté vált, ma már közel 90 országban jelent különleges minősítést a Superbrands cím.
ELTE_SB_2017_oklevel (1)
A Superbrands nagy hangsúlyt fektet a fogyasztók elérésére, így a szakmai és pénzügyi előszűrés után a bizottság értékelése ezúttal is kiegészült a GfK Hungaria Piackutató Intézet által a fogyasztók körében végzett online márkaismertségi és kedveltségi kutatással.

A Superbrands ismertsége hazánkban meghaladja a 75 százalékot, és a márkát ismerők 90 százaléka valamilyen pozitív értéket társít a díjhoz. Mivel a jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, a Superbrands-díj a minőség, a siker és a hitelesség fokmérőjéül is szolgál szerte a világban.

Forrás: elte.hu
Fotók forrása: wikimedia.org, elte.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]