Új szolgáltatás a Duolingo alkalmazásban

A világ legnépszerűbb ingyenes nyelvtanuló alkalmazása, a Duolingo új szolgáltatást hozott létre, amely jobban ösztönözheti a felhasználókat. A Duolingo Language Clubon keresztül a családtagok, a barátok, illetve az ismerősök csoportokat hozhatnak létre, így segíthetik egymást a nyelvtanulásban, vagy akár versenyezhetnek is.

A Duolingót egyre többen használják; az elmúlt évhez képest háromszor annyian töltötték le, azaz mára már 1,7 millió magyar veszi igénybe az alkalmazást. A program segítségével több mint 201 ezer külföldi kezdett el magyarul tanulni.

A Duolingo „nyelvklubok” az alkalmazáson belül találhatóak meg, ahol a tagok nyomon követhetik egymás eredményeit, előrehaladását, és ezáltal motiválhatnak másokat.

A „Duolingo Clubs” az applikáció legfrissebb változatában már elérhetővé vált mind iPhone-ra és iPad-re, mind pedig androidos készülékekre. Az alkalmazás segítségével tanulhatunk angolul, németül, franciául, spanyolul, olaszul, oroszul, portugálul, hollandul, ukránul, törökül, koreaiul, kínaiul, japánul, vietnámiul, románul, görögül, csehül, lengyelül, valamint indonéz és thai nyelven, sőt magyarul is.

Forrás: MTI, eduline.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]