Az elte.hu is “Az Év Honlapja” indulói között

Meghosszabbított határidővel, november 20-ig lehet jelentkezni az online szakma egyik legrangosabb díjára, ’Az Év Honlapja’ pályázatra. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által 15 éve életre hívott digitális megmérettetésre 25 kategóriában várják a nevezéseket. A pályázatok között egyetemünk honlapja, az elte.hu is szerepel.

A másfél évtizede indult verseny idén 25 kategóriában várja az “Az Év Honlapja” pályaműveket. A pályázat célja, hogy a hazai online-kultúrát erősítse, és hogy a hiánypótló, értékteremtő, kiemelkedő minőségű honlapok díjazza. Lehetőséget szeretnének adni és utat mutatni minden olyan vállalkozásnak, amely komolyan veszi az új gazdaság működését, illetve annak kihívásait. A versenyben magánszemélyek is részt vehetnek, ha ők egy honlap fejlesztői vagy tulajdonosai. Egy személy vagy szervezet egy honlappal, több kategóriában is jelölheti magát a pályázaton belül, ekkor csak egyszer kell neveznie a versenyen.

“Az Év Honlapja Díj” mellett kiosztanak majd a Facebookon legtöbb voksot elnyerőnek egy közönségdíjat is, és különdíj üti a markát az adott kategóriában holtversenyben végül alulmaradt pályázatoknak. Ezeken kívül “Minőségi Díjat” kaphatnak azok a honlapok, amelyeket beneveztek a versenyre, de nem győztek kategóriájukban, miközben a zsűri szempontrendszere alapján az adott honlap minőségi szintje kiemelkedő, illetve érdemes a Minőségi Díj tanúsítványának viselésére

“A nevezés az egyik legjobb alkalom arra, hogy a pályázók kritikus szemmel megvizsgálják az online megjelenésüket. Lehetőség, hogy összehasonlítsuk magunkat a versenytársainkkal, valamint elemezzük, hogy mennyire felelünk meg ’Az Év Honlapja’ értékelési szempontjainak (SEO, reszponzivitás, UX,…). A pályázat során a Seoseeker segítségével lehetőséget biztosítunk, hogy még a zsűrizés előtt minden pályázó elemezni tudja a webes megjelenését, weboldalának tartalmi és formai elemeit is. Azt javaslom, használják ki ezt a lehetőséget, nyúljanak hozzá, javítgassák, ha szükséges még a zsűrizés megkezdése előtt” – nyilatkozta Dr. Eszes István, a szakmai zsűri elnöke.

A hattagú szakmai zsűriben az alábbi szakemberek kaptak helyet:

  • Dr. Eszes István (a zsűri elnöke, BGE – egyetemi tanár)
  • Béres Ferenc Attila (Blockbuster Marketing – ügyvezető),
  • Béres Szilárd (Media Sales – elnök),
  • Bonyhádi Gábor (Codecool – CMO),
  • Fazekas László (Müpa – head of digital),
  • Ferling Dávid (FERLING – ügyvezető igazgató).

A szervezők november 20. 24.00-ig várják a nevezéseket, az eredményhirdetés pedig december 7-én lesz Budapesten, ahol kiderül, hogy mely cégek honlapjai nyerik el idén a 2016-os ’Az Év Honlapja’- díjakat. Itt találhatjátok az elte.hu pályázatát.

Sok sikert kívánunk egyetemünknek!

Forrás: azevhonlapja.hu

Kép: Itt

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]