Töltsük meg együtt az iskolatáskákat! – jótékonysági akció az ELTE-n

Rászoruló gyerekeknek segíthetsz, például ha még mindig tartogatod a színes ceruzáidat, vagy ha még csak ki sem nyitottad a temperáidat, vagy ha van néhány üres füzeted, esetleg táskád. Szeptember 26-ig van lehetőséged leadni a használt, de még jó állapotú adományokat a kari HÖK-irodákban és a kolikban, hogy azok biztosan jó helyre kerüljenek.

Az ELTE Hallgatói Önkormányzata újra adománygyűjtési akciót szervez Töltsük meg együtt az üres iskolatáskákat – most te is felajánlhatod, amire neked már nincsen szükséged, de másnak még jól jöhet. Lássuk: mit, mikor, hol, és kinek?

Mit?

Már nem használt, de jó állapotú torna- és iskolatáskát, üres füzeteket, íróeszközöket, technika- és rajzórára szükséges felszerelésekre (pl. gyurma, zsírkréta, ecset, vízfesték, tempera, stb.) van szükség.

Kiknek? 

Az Igazgyöngy Alapítvány és Alapfokú Művészeti Iskola segítségével az ELTE HÖK gondoskodik arról, hogy minden felajánlás megfelelő helyre, rászoruló gyerekekhez kerüljön.

Mikor és hol?

Szeptember 12-től szeptember 26-ig van lehetőség elhelyezni a felajánlani kívánt eszközöket a kari HÖK-irodákban, valamint a kollégiumok kijelölt pontjainál nyitvatartási időben (kollégiumok esetében részletesebb helymegjelölés hamarosan lesz).

Az Alapítvány részletesebb bemutatásáért, a gyűjtés aktuális állásáért, és egyéb hasznos információkért figyeljétek az eseményt, kérdés esetén pedig forduljatok Dávid Szamantához, az ELTE Hallgatói Önkormányzatának esélyegyenlőségi referenséhez: eselyegyenloseg@ehok.elte.hu

Forrás: facebook.com

Kiemelt kép: Kertész Emőke, Igazgyöngy Alapítvány és Alapfokú Művészeti Iskola

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]