Ismét Mindenki Segít a PPK-n

A héten kerül megrendezésre a PPK Kari napok, melynek keretein belül megint lehetőségetek nyílik egy kis önkénteskedésre. A Mindenki Segít elnevezésű akció sokatok számára ismerősen csenghet, hiszen a PPK hallgatói ebben a tanévben már másodszorra hozzák össze az önkénteskedni vágyókat a segítségre szorulókkal.

A Mindenki Segít program a PPK Kari Napok egyik legkiemelkedőbb eseménye. Az önkéntes napon – április 14-én, csütörtökön – többek között olyan helyszíneken lesz lehetőség segíteni, mint a Vázsonyi Vilmos Idősek Otthona, ahol kerítésfestéssel, kertrendezéssel, valamint felolvasással lehet szebbé tenni a napot; de aki inkább gyerekekkel foglalkozna, az is talál kedvére való helyszínt: a Vackor Óvodában és az ÉFOÉSZ Szivárványország Napközi Otthonában is lehet majd játszani a lurkókkal. A választható helyszínek teljes listáját ITT találjátok!

Ha részt akartok venni a Mindenki Segít napon, akkor még ma este 22-ig van lehetőségetek jelentkezni ENNEK a jelentkezési felületnek a kitöltésével tudtok. A szervezők a jelentkezési határidő lejárta után küldik ki a pontos beosztást. További információért kövessétek az eseményt a közösségi oldalon!

Kép: Facebook

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]