Meghosszabbított nyitva tartás a felvételizőknek

Az ősszel induló felsőoktatási képzésekre való jelentkezés határideje nemsokára lejár, így az Oktatási Hivatal ügyfélszolgálatán rendkívüli, meghosszabbított nyitva tartás lesz.

A rendkívüli nyitva tartás azt jelenti, hogy Február 13-án és 14-én, szombaton és vasárnap 8-16 óráig személyesen, telefonon és e-mailen lehet még kérdezni. Emellett Február 15-én meghosszabbítják a nyitva tartást, vagyis személyesen 20 óráig, telefonon 22 óráig, e-mailen pedig egészen éjfélig zargathatjátok őket, ha esetleg még bármi kérdésetek lenne a felvételi eljárással kapcsolatban.

Tehát, akik idén jelentkeznek valamilyen felsőoktatási képzésre, azoknak Február 15-én, hétfő éjfélig kell rögzíteniük a személyes és kötelező adataikat, illetve eddig kell megjelölniük a kiválasztott szakokat és feltölteniük a szükséges, már rendelkezésre álló dokumentumokat.

Továbbá a kiegészítő díjat is hétfőig kell befizetni, átutalással vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával. Ám ez nem minden jelentkezőt terhel, csak akik a díjmentesen megjelölhető három jelentkezési helynél többet jelölnek meg.

 

 Forrás: Eduline
Kép: islernw.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]