Önkéntesként most Te is segíthetsz gyerekeken! – légy a Láthatatlan Tanoda tagja

Eljött a lehetőség számotokra, hogy segítsetek hátrányos helyzetű kisgyerekeken. Ha mindig is szerettétek volna kipróbálni az önkéntes munkát, de eddig egyszer sem szántátok rá magatokat, vagy nem találtatok jó lehetőséget, most itt van, egy lendületes csapat vár mindenkit. Gyerekeknek szervezhettek programokat mentorként – az ovisok alig várják a jobbnál jobb programokat.

Ha szereted a gyerekeket, netán az az álmod, hogy ovisok arcára csalj mosolyt, most tiéd a pálya: adj bele mindent, és a boldog szájgörbítést nap mint nap könnyedén elérheted. A Láthatatlan Tanoda ugyanis önkénteseket keres egyetemi hallgatóink között, akik a kicsik mentoraiként színes programokat szerveznek, és segítenek kis pajtásaik jövőjét jó mederbe terelni.

láthatatlantanoda

Az LT egy józsefvárosi gyermekekkel foglalkozó szervezet, és céljuk, hogy a szegregáltan élő gyerekeket jó iskolákba juttassák, hiszen számukra ez az egyetlen kitörési lehetőség. Segítsetek nekik jó suliba jutni! Gondoljátok át, ti szívesen lettetek volna a VIII. kerületben gyerekek?

A szervezetet elérhetitek saját Facebook– és Tumblr-oldalunkon. Jelentkezni e-mailben vagy telefonon tudtok, az ehhez szükséges adatokat pedig a képen láthatjátok. Reméljük, sok kisgyermek boldog jövőjéhez fogtok segítséget nyújtani.

Forrás és képek: Facebook – Láthatatlan Tanoda

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]