Téged is vár a XXI. Nemzetközi Környezetvédelmi- és Vidékfejlesztési Diákkonferencia!

A konferenciára – amely 2015. május 29-én a Szolnoki Főiskolán kerül megrendezésre – a szervezők főiskolai, egyetemi és Ph.D hallgatók jelentkezését várják.

2015. május 29-én kerül megrendezésre a XXI. Nemzetközi Környezetvédelmi- és Vidékfejlesztési Diákkonferencia. A Szolnoki Főiskolán tartott rendezvényre tehetséges főiskolai, egyetemi és Ph.D hallgatók jelentkezését várják a környezet- és természetvédelem, valamint a vidékfejlesztés bármely területét érintő előadásokkal és/vagy poszterek bemutatásával.

A szervezők tájékoztatása szerint a konferencia célja, hogy a felsőoktatási intézmények főiskolai, egyetemi és Ph.D képzésben résztvevő hallgatói a tehetséggondozás keretében már a képzés ideje alatt lehetőséget kapjanak a szakmai bemutatkozásra, széles körű gondolatcserére, a hazai és nemzetközi tudományos kapcsolatok kiépítésére.

A konferenciát a Szolnoki Főiskola Térségfejlesztő és Innovációs Tudásközpontja, valamint a Magyar Tudományos Akadémia Debreceni Területi Bizottságának Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szakbizottsága közösen szervezi, rendezi meg.

A konferencia hivatalos nyelve magyar és angol.

Előadónak jelentkezni az alábbi jelentkezési lapon keresztül lehet, az alábbi formai követelmények szerint.

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]