A Kairos Society elvisz a Szilícium-völgybe!

Immár harmadik alkalommal rendezi meg a Kairos Society Hungary a Kairos CEE Venture Competitiont, mely a közép-kelet európai régió egyik legtekintélyesebb startup versenye.

A versenyre Ausztriából, Bulgáriából, Csehországból, Észtországból, Horvátországból, Lengyelországból, Lettországból, Litvániából, Macedóniából, Magyarországról, Moldovából, Montenegróból, Romániából, Szerbiából, Szlovákiából, Szlovéniából és Ukrajnából jelentkezhetnek a 26 év alatti egyetemisták bármilyen startup-ötlettel. Jelentkezni április 10-ig tudtok a verseny weboldalán. A döntő május 8-án lesz Budapesten.

A nyertes csapat részt vehet a Kairos Global Summit-on Kaliforniában, ahol híres befektetők, sikeres vállalkozók és világcégek előtt is prezentálhatják ötletüket, köztük megismerhetik a társaság partnereit, a GE, a Cisco, a Sprint vagy a Johnson & Johnson vezetőit és munkatársait.

A Kairos Society egy olyan nemzetközi szervezet, melynek célja azon fiatalok segítése, akik innovatív ötleteikkel pozitív változást, fenntartható fejlődést hoznak világunkba. A Society tagjai olyan fiatal vállalkozók és top egyetemek hallgatói, akik nap mint nap jelennek meg a Forbes.com-on, helyet kapnak a Forbes 30 under 30 listákon és egyre több meghívást kapnak nemzetközi konferenciákra.

Forrás: www.edupress.hu

Kép: facebook.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]