Kerekes volt a levegőben – X. Kerekes Napok

Idén 10. alkalommal került megrendezésre a Kerekes Napok, melyen a szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb programok közt a magyar zenei élet legkedveltebb előadói léptek fel.

A Kerekes Koliban ebben az évben is megrendezték a kollégiumi napokat március 17-18. között, a szervezők pedig most is kitettek magukért. Elérték azt, amit egy rendezvénytől méltán várhatunk: a hallgatók önfeledten szórakozhattak megfeledkezve a ZH-król, a vizsgákról és a napi problémákról.

Az első napon a vendégek a Kerekes Napok immár állandóvá vált programján vehettek részt, a Sportnapon. Ennek keretein belül délután különböző küzdősportokat, aerobikot, funkcionális tréning edzéseket lehetett kipróbálni, a vállalkozó kedvűek pedig kipróbálhatták a rúdtáncot és a lasertaget is. Ezt követően egy palacsintázós, társasjátékozós teaházban pihenhették ki a délután fáradalmait a résztvevők.

A második napon az idén jubiláló rendezvényt dr. Seifert Tibor kollégiumi főigazgató úr nyitotta meg, valamint Lázár László kollégiumi ügyintéző és Handzó Luca a Kerekes Kollégium diákbizottságának elnöke is mondott pár szót.

A diákbizottság ezen a napon is fergeteges bulit hozott össze. A fellépők sorát a Fák Alatt Zenekar nyitotta meg. Az együttes a magyar alter műfaját szeretné új formába öntetni, és este kiderült, hogy nagyon jó úton járnak. Őket követte a hazai zenei élet egyik legnépszerűbb együttese, a Halott Pénz. A pécsi illetőségű zenekarra rengetegen voltak kíváncsiak, a koncert alatt teltház volt. Szerencsére azoknak, akik eljöttek bulizni nem kellett csalódniuk. A zenekar hozta a tőlük megszokott formát és szuper koncertet adtak.

Éjfél után előbb Tesco Disco, majd DJ Plattensee zenéjére rophattuk a parketten. Mivel mindketten borzasztóan jó zenéket szolgáltattak, így a táncolni vágyóknak sem volt félnivalójuk! A terem hajnalig tele volt a bulizókkal.

A Konferencia 2-es teremben a Faninfo csapata várt minket a tánc karaokeval, amit én is kipróbáltam és mindenkinek ajánlom. Nagyon szórakoztató azzal próbálkozni, hogyan kövessük a mozdulatokat, főleg ha már kicsit belemelegedtünk az éjszakába.

Idén először látogattam el Kerekes Napokra, de engem megvettek a következőre is. Nagyon jót bulizhattunk, jövőre semmiképp sem fogom kihagyni és nyugodt szívvel mondhatom, hogy aki egy őrületes bulira vágyik, annak ott a helye!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]