Pályázzatok Ti is a Diák Menedzsment Bajnokságba!

Az idén 19. alkalommal meghirdetett üzleti szimulációs játékra épülő versenyre három fős csapatokban pályázhattok. Megéri, hiszen a tapasztalatszerzésen túl értékes nyeremények is várnak Rátok!

Idén már 19. alkalommal kerül megrendezésre a “Diák Menedzsment Bajnokság“. Az üzleti szimulációs játékra épülő országos verseny során kipróbálhatjátok magatokat felelős gazdasági döntéshozóként, és egy országos megmérettetésen bizonyíthatjátok be, hogy megálljátok a helyeteket közgazdászként.

A Bajnokság elsődleges célja, hogy a diákok a felsőoktatásban megszerzett ismereteiket a gyakorlatban is kipróbálják, üzleti készségeiket fejlesszék, és szakmailag felkészültebben, magabiztosabban léphessenek be az üzleti életbe. Nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget, mert a verseny szervezői azt ígérik, hogy a bajnokság szponzorai révén sikeres szerepléssel karrieretek megalapozása felé akár már most lépéseket tehettek…

A szervezők a versenyre 3 fős csapatok jelentkezését várják. A csapatok kartól, szaktól függetlenül alakulhatnak. A 10 legjobb teljesítményt nyújtó csapat tagjai élő döntő keretében mérkőznek meg a díjakért.

Fődíj: Karrierlehetőség az FHB Banknál és egy prágai hétvége,
Tréningcsomag 450 000 Forint értékben az első 3 csapat tagjainak a Tata Consultancy Servicestől,
Formula 1 Magyar Nagydíj belépők a Red Bulltól,
300 000 Ft-os műszaki ajándékutalvány a Loxon Solutions-től.

További díjak:
Karrierlehetőség támogatóinknál,
Ajándékcsomagok,
Shopline ajándékutalványok 75 000 Ft értékben.

2015-ben a résztvevő csapatok belekóstolnak a telekommunikációs iparág világába. A szimuláció során egy szolgáltató vállalat vezetése lesz a feladata a csapatoknak.

További részleteket a diakverseny.hu oldalon találtok!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]