Karriertanácsadás megváltozott munkaképességűeknek

Fogyatékossággal és krónikus betegséggel élő hallgatóknak szervez rendezvényt az ELTE Karrierközpont, Karrier – akadálypályán címmel. A rendezvényen karriermenedzsment tréningeken, karriertanácsadáson is részt vehetsz, és próbainterjúzásra is lehetőség van.

A rendezvény előadásokkal kezdődik, Dr. Pozsár-Szentmiklósy Zoltán, a hallgatói ügyek rektori biztosának megnyitója után Andráska Zsófia, a Forrás Consulting Kft. ügyvezetője Karrierlehetőségek és kihívások megváltozott munkaképességűként címmel tart előadást. Szó lesz még a munkahelyi beilleszkedésről (munkáltatói szemmel), a blokk pedig egy Nekik már sikerült! című kerekasztal-beszélgetéssel zárul.

Lehetőség lesz csoportos mini-tréningeken is részt venni, ilyen például a Hogyan mondjam el neked? nevű szituációs játék, melynek témája a fogyatékosság, krónikus betegség és speciális szükségletek kommunikálása a munkaadóval.

Egyéni tanácsadáson is részt vehettek, lesz lehetőség próbainterjúra, önéletrajz tanácsadásra, munkajogi tanácsadásra, és külön is beszélgethettek sikeresen elhelyezkedett, megváltozott munkaképességű, diplomás fiatalokkal.

Időpont: 2015. március 3. (kedd) 09:30- 15:00

Helyszín: ELTE PPK (1075 Budapest Kazinczy u. 23-27.)

További információkat a meghívón találhattok, regisztrálni pedig a kkovacs@barczi.elte.hu e-mail címen tudtok a csatolt regisztrációs adatlap kitöltésével és visszaküldésével. 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]