Nyílt napok az ELTE-n

Az idén még számos kar várja, hogy bemutatkozhasson nektek – nem csak a leendő alapszakosoknak!

Bár sajnos a Bölcsészettudományi és a Társadalomtudományi Kar már nem tart idén nyílt napot, viszont a többi hat még igen, így az ezek iránt érdeklődőknek itt van egy időrendi lista a legfontosabb információkkal.

Elsőként január 26-án:

  • a Tanító és Óvóképző Kar nyílt napja, ami reggel 9-től várja látogatóit a XII. kerületben a Kiss János altábornagy utca 40. szám alatt, körülbelül délután 2-ig. Igazolásokat 1 órától lehet kérni az Infópultból.

Január 29-én több helyszínen is lesz:

  • az Állam és Jogtudományi Kar programja szintén reggel 9-kor kezdődik és 12 óráig tart, kiállítanak többek közt a kar tudományos diákkörei és különböző szervezetek, mint például a Joghallgatók Önképző Szervezete és a Perjátszó Kör.
  • A Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar egy órával később, délelőtt 10-től nyitja meg kapuit, helyszíne pedig a IX. kerület Ecseri út 3. C épület.
  • Visszazökkenve, 9 órakor kezdődik a regisztráció az Informatikai Karon és 10-kor maga a program, ahol bemutató órákkal is találkozhatnak azok, akik ellátogatnak a XI. kerületben a Pázmány Péter sétány 1/C 0-822-be (Lágymányosi campus, Déli tömb, Mogyoródi terem)

Január 30-án:

  • A Természettudományi Kar nyílt napja szintén a Déli tömbben lesz (XI. kerület a Pázmány Péter sétány 1/C), de a Bolyai teremben (0-821), ahol a regisztráció kezdete 9:00 a megnyitó előadásé pedig 10:00. Programfüzet kapható a helyszínen.
  • Végül, de nem utolsó sorban, aki a Pedagógiai és Pszichológiai Kar nyílt napjára menne, azt reggel 10-től várják a VII. kerület Kazinczy utca 23-27-ben. Ha ide mennél (de talán akkor is ha nem) tekintsd meg ezt a kreatív videót, amit PPK-sok készítettek a nyílt napjuk reklámozására!

Forrás: elte.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]