Brüsszeli gyakornoki lehetőség a Balassi Intézetben

A Balassi Intézet Brüsszeli Magyar Nagykövetség Kulturális Szolgálata gyakornok munkatársat keres a tavaszi szemeszterre.

A Balassi Intézet Gyakornoki pozíció betöltésére keres munkatársat a 2015. február 1-től 2015. június 30-ig terjedő időszakban, melyre olyan, a kultúra ápolása iránt érdeklődő és elkötelezett frissdiplomást keresnek, aki szereti a kihívásokat és jól tud csapatban dolgozni. Az angol és francia nyelv ismerete elvárt, emellett a holland nyelvtudás előnyt jelent. Szükséges a számítógép felhasználói szintű ismerete, a jó kommunikációs készség, kreativitás, és a jó problémamegoldó készség is. A gyakorlat időtartama nem meghatározott, 3-6 hónap, annak végzéséhez az intézet nem nyújt anyagi támogatást.

A gyakorlat során fejlesztheted magyar és idegen nyelvű kommunikációs készséged, jártasságot szerezhetsz a mindennapi munkavégzésben, és a hatékony csapatmunkában, illetve betekintést nyerhetsz egy kulturális intézmény mindennapos működésébe.

A gyakornok feladatai között szerepel a más kulturális intézményekkel való kapcsolattartás, fordítási feladatok, tárgyalások előkészítése, jegyzőkönyvvezetés, hírlevél- és weblapszerkesztés, sajtófigyelés, irodai adminisztrációs feladatok, és segítség a rendezvények szervezésében, lebonyolításában.

Jelentkezéseket önéletrajzzal és motivációs levéllel pdf formátumban az info@bmki.be e-mail címre várják.

Forrás: balassiintezet.hu

Kép: utikalauz.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]