Jelentkezz Te is a Kobak Műhelybe!

Most azoknak a hallgatóknak kínálunk egy fantasztikus lehetőséget, akik szeretik a szaktárgyukat és szeretnék kipróbálni tanári képességeiket egy családias környezetben, tapasztalt, gyakorló és már nyugdíjas tanárok, gyógypedagógusok vezetése mellett.

A III. kerületben működő Kobak Műhely egy családi napközi, amely tizennégy éves korig foglalkozik általános iskolásokkal. A napközit Erdeiné Csepregi Erzsébet vezeti, akinek pedagógusként saját gyermekei voltak mozgatórugói az induláskor.

2014-ben nagy változások következtek be, mivel a családi napközik normatív támogatása csökkent. Ez választás elé állította a Kobak Műhelyet: folytassák a működést vagy hagyják abba. Ők az előbbi mellett döntöttek, és a szolgáltatások bővítésével próbálják pótolni a hiányzó támogatást. Elkezdtek nyári tábort üzemeltetni, már magántanuló diákokkal is foglalkoznak délelőttönként, különböző foglalkozásokat szerveznek a délutánokra.

Szeptemberben pedig megkezdte működését a tehetséggondozó műhely, ide keresnek most segíteni vágyó hallgatókat. Tavasszal egy mentor programot indítanak olyan egyetemisták számára, akik ki szeretnék próbálni magukat kis közösségben, tapasztalt, gyakorló és már nyugdíjas tanárok, gyógypedagógusok vezetése mellett. Aktuálisan matematika, fizika, kémia, magyar, történelem, földrajz, informatika, ének szakos hallgatókat keresnek, akiknek már van egy kis gyakorlatuk és tanítanának, korrepetálnának, tehetséges gyerekekkel foglalkoznának heti pár órában.

Aki szeretne élni a lehetőséggel bátran jelentkezzen!

A Kobak Műhely elérhetőségei: www.kobakmuhely.hu, 06/30-900-62-28, Budapest, III. kerület Kaszásdűlő, Apát u. 4. 1/6.

Forrás: kobakmuhely.hu

Kép: kobakmuhely.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]